@Anonim
Güzel yorumun icin tesekkürler Ömer
Evet garajin icindeki diger iki oda arasinda duvar oldugu icin odalar kücük gelmeye baslamisti bende araba koyulan yere aldim komple atölye ile bisikletleri.
@Güray Görkem
Tesekkürler.
@mehmetsunu
Evet Mehmetsunu bey, ben yüksek profil kullaniyorum ama sadece yeni nesillerde ve onlarin icin de kesinlikle ince borulara sahip bir kadro yok. Klassiklerde ise alan haric yüksek profil jant yok. KM saatine gelince wireless sistemli bir km saati oldugu icin kablosuz ve kablosuz oldugu Fotograflardanda anlasiliyor.
@Enginkale
Engin bey sizin de dilinize saglik güzel yorumunuz icin, yer sıkıntısına gelince onu simdilik hal ettik ama olursada garaja ait olan önceki yerleri bos duruyor orayida kullaniriz.
@Tolga Çelebi
Tolga hizli olma sebebi, parcalarin hepsi yedek parca olarak elimde vardi onlari kullandim. Ek olarak ise sadece Cosmic jantlari aldim.
@kobalamin
Tesekkürler, insallah en yakin zamanda daha iyileri ve güzelleri yapmak istediginiz garajla beraber sizede nasip olur.

Kullanmaya gelince, ben cogunlukla MTB kullaniyorum ve orada esime ait olan bisikletlerde var. Yol bisikletini ise sadece kondisyon icin kullaniyorum. Klasikleri ise sadece yazin hafta sonlari günesli havalarda calisma aksami ve bisklet zara görmesin diye 3-4km kullanip tekrar yerlerine birakiyorum.
@Neil deGrasse Tyson
Tesekkürler daha iyileri ve güzelleri insallah size nasip olur.