Scudo Sports

Tutkulu bir final: Specilezed Allez comp Double

Scudo
@Anonim
Güzel yorumun icin tesekkürler Ömer
Evet garajin icindeki diger iki oda arasinda duvar oldugu icin odalar kücük gelmeye baslamisti bende araba koyulan yere aldim komple atölye ile bisikletleri.:)

@Güray Görkem
Tesekkürler.:)

@mehmetsunu
Evet Mehmetsunu bey, ben yüksek profil kullaniyorum ama sadece yeni nesillerde ve onlarin icin de kesinlikle ince borulara sahip bir kadro yok. Klassiklerde ise alan haric yüksek profil jant yok. KM saatine gelince wireless sistemli bir km saati oldugu icin kablosuz ve kablosuz oldugu Fotograflardanda anlasiliyor.

@Enginkale
Engin bey sizin de dilinize saglik güzel yorumunuz icin, yer sıkıntısına gelince onu simdilik hal ettik ama olursada garaja ait olan önceki yerleri bos duruyor orayida kullaniriz. :)

@Tolga Çelebi
Tolga hizli olma sebebi, parcalarin hepsi yedek parca olarak elimde vardi onlari kullandim. Ek olarak ise sadece Cosmic jantlari aldim.:D

@kobalamin
Tesekkürler, insallah en yakin zamanda daha iyileri ve güzelleri yapmak istediginiz garajla beraber sizede nasip olur.:harika:
Kullanmaya gelince, ben cogunlukla MTB kullaniyorum ve orada esime ait olan bisikletlerde var. Yol bisikletini ise sadece kondisyon icin kullaniyorum. Klasikleri ise sadece yazin hafta sonlari günesli havalarda calisma aksami ve bisklet zara görmesin diye 3-4km kullanip tekrar yerlerine birakiyorum.:D

@Neil deGrasse Tyson
Tesekkürler daha iyileri ve güzelleri insallah size nasip olur.:)

Pedalsız agirligini merak ettim? cunku pedal yok ehehehe :D

@Emre Yönlüer

@Inertiacoma

@muhiddin
Güzel yorumlariniz icin tesekkürler arkadaslar.

@Buğra Ünalan
Benim Garajim evimin önünde. :D

@aeneskral
Tesekkürler, tüm ek önlemler alinmistir, Alarm ve kamera sistemi app üzerinden cep telefonuma ve evdeki tüm bilgisayarlara bagli olarak birde aninda direk polis ile baglanti kuruyor. Garajin büyük kapisindan da kimsenin girme sansi yok cünkü önünde devamli bir araba duruyor.:)

Buyurun evin dört bir yani bu kameralarla kontrol altinda, tam olarak 6 tane var.

6.JPG
5.JPG

@Murat Cömez
Abi masallah cok guzel bir Yuvan varmis.. Masallah
Allah huzur ve saglikla yasamayi nasip etsin. Amin

@mariokaldato
Pedalsiz agirligi 7,8kg geldi ve bu agirligi görünce ben bile sasirdim. :D

@mariokaldato
Tesekkürler Cumhur, allah cümlemize huzurlu ve saglikli yasamayi nasip eder insallah.

@Murat Cömez Murat abi ellerine sağlik yine tartisilmaz bi makine toplamişsin , bu senin dna'nda var begenmemek eldemi :)
Not : Bu arada murat abi bana bi cihaz toplayabilirmiyiz daha once sana yazmistim ozelden o zaman alamadik ev alma durumu olunca bisiklet parasini krediye verdik
simdi abi aklimda cyclocross modelleri varr butceyide yukselttim ya yol bisikleti yada cyclocross benim icin konfor onemli ama yaris bisikletleri cok konforlu degil ( bu benim duydugum ) konforlu olanlar var endurance siye geciyor yada comfortibe road bike olarak gecenler mevcut bu butceye 100 kilo ile 1.83 boy 6.500 tl nasil bisiy yapabiliriz abi amackmiz ise gidip gelmek gidis 10 km geliste 10 km toplamda 20 km yardimci olabilirsen sevinirim herturlu onerine acigim toplama yapamam sabirsizlanirim gibi geliyor aklimda cyclocross kategorisinden ( giant anyroad comex var ama onunda L kadrosu yok hicbiyerde ) yardim edersen sevinirim abi simdiden tesekkur eder iyi forumlar dilerim .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Abi o zaman ben ona bir DUVHIL pedali takayimda bisikleti 10 kiloya tamamlayalim ahahahah :D

Bkz. bisiklet hobisi nedir ?

Çalışmaların devamını bekliyoruz.

Hocam o ne öyle maşallah :harika:
Guvenlik kamerasına gerek yok ben gönüllü olarak o garajda yatıp kalkarım:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Bu makina ile ilgili izlenimlerin ne durumda murat ? Artisi eksisi nedir sence makinanin ?

Salkano ng 650 takas

Geri