Scudo Sports

Türkiye'deki Yerli Markaların Katalog Arşivi

__bisiklet__sever__

Tatlı Su Bisikletçisi :)
Tepki
345
İsim
.
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Arkadaşlar merhaba. Bisanın 2019 ve 2020 kataloglarına bakmak isteyip internette bulamayınca aklıma böyle bir başlık açma fikri geldi. Amaç Türkiye'deki yerli markaların kataloglarını arşivlemek.
Bide elinde Bisanin 2019 2020 2021 kataloglari olan varsa paylaşabilir mi

Scudo
Elimde çeşitli markaların 2019 katalogları var 2019 Unibike bisiklet fuarından toplamış olduğum. İsteğiniz üzerine Bisan için olanı yükledim. Zamanım olunca diğer markalarınkini de yükleyeceğim. 2009 yılında 4. sınıfı bitirdiğimde babam karne hediyesi olarak bana alacağı bisikleti araştırırken de çeşitli kataloglar toplamıştı Salcano ve Bianchi (yerli olanı) vardı hatırladığım kadarıyla bulabilirsem onları da yüklerim.

Elimde çeşitli markaların 2019 katalogları var 2019 Unibike bisiklet fuarından toplamış olduğum. İsteğiniz üzerine Bisan için olanı yükledim. Zamanım olunca diğer markalarınkini de yükleyeceğim. 2009 yılında 4. sınıfı bitirdiğimde babam karne hediyesi olarak bana alacağı bisikleti araştırırken de çeşitli kataloglar toplamıştı Salcano ve Bianchi (yerli olanı) vardı hatırladığım kadarıyla bulabilirsem onları da yüklerim.
Çok teşekkürler

Geri