Scudo Sports

Türkiye'de tek bir turun kısa filmi / doğu anadolu'dan karadenize

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.011
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
22-24 mart arasında gerçekleşen turun kısa bir özeti ve yaşananlar film haline getirilmiştir.
Erzurum'dan çıkışta havanın normal olduğu fakat dağ'da her şeyin bir anda değişmesi ile bütün dağ trafiği alt üst olmuş ...
Fakat en yakın arkadaşı olan bisikleti ile durmadan devam eden bir turcu vardı..
-5 derecenin alt sınırlarında olan ısıya ve rüzgara rağmen yoluna devam eden ben.
Yer,yer görüş mesafesinin daralması ile hiç yılmadı.
Bölgede kurt,ayı gibi yabani hayatın olduğunu unutmamak gerekir ise ..
Yaşananlar Türkiye sınırında tek ...

İyi seyirler
Serkan Namazcı.
Not ; Görüntü ayarlarından 720 p HD görüntü ile izleyebilirsiniz.

Scudo
elinize sağlık video cok güzel ve harika olmuş gercektenn :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
helal olsun tümünü izledim süper
ekipmanlarınızı vs. de yazarsanız sevinirim

• Beğen
Tebrik ederim, son derece özendirici bir video olmuş :)

O hava da iyi dayanmışsın gerçekten, tebrikler

Her zamanki gibi cok güzel bir tur olmuş,şarkılar yine harika.Rehabilite oluyorum izledikçe.

• Beğen
Terapi gibi geldi açıkcası.
Azmine, cesaretine hayran kaldım açıkcası hocam.

Tırmanmak bir yana o soğuk yeterince zorlar zaten insanı. Vallahi helal olsun.

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

Serkan namazcının bu turunu aylar öncesinde okuduğumda şu mealdeki sözüne takılmıştım. Dağın başındayım kar yağıyor, etrafta kamyonlar, tankerler, otomobiller var ama tek ilerleyen araç benim bisiklet. Ne ironi ama.

Görüntüler yüzünden ben dondum :D

Konuşmaların olduğu yerde müziği kısaymışın daha iyi olacakmış. Konuşmalar zor seçiliyor.

Tebrikler başka gezilerinide bekliyoruz.

• Beğen
Serkan abi müziklerin içime işledi valla. isimlerini yazabilir misin. iskoç irlanda müziği gibi olanlar özellikle

Emeğine sağlık azmine ve o kar ve kötü şartlarda bile cesur bir şekilde bisiklet sürebildiğin için tebrik ederim. Allah yar ve yardımcın olsun.

Tebrik ederim...Bir kez daha görülüyor ki bisiklet sürmenin zamanı ve mevsimi yok :)...İnsanın istediği zaman kendisinden başka rakibi de yok...Bu arada greyder şöförüne vermiş olduğunuz cevapta oldukça güzeldi... :)

• Beğen
ilk kez izliyorum abicim süpersin bende orda olmak isterdim ayağına sağlık :) :alkis:

• Beğen
Videonun sonundaki operatör dayının manyak mısın sorusuna evet cevabı ne kadar içten olmuş :) hepimizin içinde biraz var ama -5'de Kop'da olanda daha da fazla vardır :D Çok özendim abi helal olsun

:)
1. yılını 22 mart günü dolduracak olan turun

2.serisini yapmayı düşünüyorum bu arada.

Geri