Ceyhungecer
Üye
- Tepki
- 22
Az önce Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun internet sitesine baktım...Bu konuyu başlatmamdaki amaç Daha önce hiçbir yönetimin başaramadığı organizasyonları başarabilen federasyon yönetimini kötülemek değil öncelikle bunu belirtmek istedim fakat az önce milli takımımızın Niğde-Demirkazık Kondisyon kampının resimlerini görünce içim sızladı. Türkiye Cumhuriyeti Bisiklet Milli Takımının neden bir eşoftman takımı yok, Bu sporcu kardeşlerimiz neden bir örnek giyinemiyorlar. (link)
Şu link'e herkez bi göz atsın arkadaşlar koşu antremanın da koşan sporcu arkadaşlar bizim ülkemizin Bisiklet Milli Takımı, mahallenizin amatör futbol takımı değil. Ben bu konuyu bu örnekle açtım ama umarım bu Federasyonumuzla ilgili ilk ve son görmek istemediğimiz türden haber olur. Konunun açıldığı sayfa konu başlığında da olduğu gibi Federasyondan Beklentilerimiz. Bakalım kimler neler bekliyorlarmış.
Ben sporcu kardeşlerimize eşoftman takımı alınmasını bekliyorum.
Şu link'e herkez bi göz atsın arkadaşlar koşu antremanın da koşan sporcu arkadaşlar bizim ülkemizin Bisiklet Milli Takımı, mahallenizin amatör futbol takımı değil. Ben bu konuyu bu örnekle açtım ama umarım bu Federasyonumuzla ilgili ilk ve son görmek istemediğimiz türden haber olur. Konunun açıldığı sayfa konu başlığında da olduğu gibi Federasyondan Beklentilerimiz. Bakalım kimler neler bekliyorlarmış.
Ben sporcu kardeşlerimize eşoftman takımı alınmasını bekliyorum.