Scudo Sports

turk_trials07

Scudo
Helal olsun çok güzel hareketler.. Jantı alınca bi drop da bende bekleyin :D:p görüşrüz tekrar güzel bi gündü..

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
@freeRide07
kardeş mesajın için sağol videoyu izledim kısa olsada orjinal trial bambaşka yakında inşllah bende getittireceyim senden sağlam bi video bekliyoruz buara bike kaçkilo

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
Video kısa ama güzel..kask taktığınız içinde bravo..:) hiç bi Türk trialciyi kasklı görmemiştim:)

• Beğen
Tepkiler: semıh gunay
olesıne ıstanbullu ark koyunca deısıklık olsun dıe 5 dk bılestırıverdımm..yenı vıdeo yoldadır bı kac cekım sonunda onuda koyacagız ama trıale kımse yorum yapılmadıgı ıcın ınsan uzuluyor...:sigaraici

@freeRide07
haklısınkardeş bende üzülmedim deyil biz forum birazcanlılık gelsin biraz değişiklik olsun diye videoyu koyduk ama gördüğün gibi neyse herkesin canı sağ olsun

valla delikanlı iyi yatmış sana güvenip :) güzel video. daha iyilerine de müsait senin yetenek.

sole adam akıllı vıdeo ceken bırısı olsa daha ne hareketler cıkıcakta....yerı ve zamn tutmuyor ıste...yere yatan elemanda guvenıyor banada ondan cunku dussem bıle bı sekılde kurtarmaya calısırım rıske atmam onu..yorumlarınız ıcın tsk. vıdeo cekmek ıcın sponsor aranıyor:)

• Beğen
Tepkiler: action_man
süper video,hareketler çok kaliteli ve temiz yapmışsın,tebrikler:)

bazı ark yuzunden gelecektı, gelmez oldu vıdeolarımı cekemez oldu...salıh'ım

abi hareketler süper kayseriye geldiginde inşallah hepsini görmeyi umuyoruz :)

hareketler çok güzel olmuş ama videoda çalan müziği paylaşa bilirmisin acaba hareket çalışırken iyi gaza getiriyo :D:D:D

dostum unuttum adını ınan,pc de formatlanınce gıttı.:Dguzel muzık sayılır ma turkce muzık tercıhımdır:sigaraici

çok güzel hareketler bunlar hobolobo lop lop türkiyede tanıdığım en başarılı tiralciye anteğten sevgi ve saygılarımı sunarım gayet ii olmuş dostum başarılar.. sen daha iilerini yapıyordun ama onlarıda çekseydin keşke..

Dostum hadi biraz foruma foto ve video ekleyelim, bitsin bu ızdırap haydin rampaya gençlik ;) Gelecekler beni veya semih e haber verebilirler.. Bu güzel hareketlerin devamı gelicek arkadaşlar sabır!!! ;)

Geri