Bariskkk Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2010 Mesaj 665 Tepki 323 Yaş 31 Şehir istanbul/Avrupa yakası İsim Barış KKK Başlangıç 2009—10 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Dağ bisikleti 3 Ağustos 2010 #1 Meraba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar mtb den ayırdığım zamanımı trial yaparak değerlendiriyorum buda ufak bir vidyom paylaşmak istedim. not: vidyoda pedal kick yapmıştım hatta birazı belli oluyor ama geri kalanını arkadaş çekmemiş. (link) Tepkiler: Mustafa Volkan Koca
Meraba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar mtb den ayırdığım zamanımı trial yaparak değerlendiriyorum buda ufak bir vidyom paylaşmak istedim. not: vidyoda pedal kick yapmıştım hatta birazı belli oluyor ama geri kalanını arkadaş çekmemiş. (link)
Y yakup öztırpan Aktif Üye Kayıt 21 Mart 2009 Mesaj 106 Tepki 128 Şehir kayseri 7 Ağustos 2010 #2 ellerine ayaklarına saglık altınndaki bikeyle anca bu kadar olur kendini geliştirmen dilegiyle iyi pedallamalar Tepkiler: Bariskkk
ellerine ayaklarına saglık altınndaki bikeyle anca bu kadar olur kendini geliştirmen dilegiyle iyi pedallamalar
Bariskkk Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2010 Mesaj 665 Tepki 323 Yaş 31 Şehir istanbul/Avrupa yakası İsim Barış KKK Başlangıç 2009—10 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Dağ bisikleti 7 Ağustos 2010 #3 Sağolasın yakup abi tek yorum senden. Umarım yeni bir bisiklet alabilirimde daha iyi şeyler yaparım. Tepkiler: yakup öztırpan
B boxtubing Daimi Üye Kayıt 21 Aralık 2008 Mesaj 332 Tepki 253 Şehir kayseri 9 Ağustos 2010 #4 BaşarıLar Diliyorum yakubunda dediği gibi altındakı bısıkletle anca bu kadar olabılır ama dıkkat ettm hemen hmen her harekette ayagını koyuyorsun onuda yabmamayaözen gösterırsen dengenın daha iyi olacagına ınanıyorum..başarılar (((ßy MossO))) Tepkiler: yakup öztırpan ve Bariskkk
BaşarıLar Diliyorum yakubunda dediği gibi altındakı bısıkletle anca bu kadar olabılır ama dıkkat ettm hemen hmen her harekette ayagını koyuyorsun onuda yabmamayaözen gösterırsen dengenın daha iyi olacagına ınanıyorum..başarılar (((ßy MossO)))
Bariskkk Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2010 Mesaj 665 Tepki 323 Yaş 31 Şehir istanbul/Avrupa yakası İsim Barış KKK Başlangıç 2009—10 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Dağ bisikleti 9 Ağustos 2010 #5 Sağol abi çalışmaya devam ediyorum.