Scudo Sports

Tur yapmak istiyorum

buzlulimon

Üye
Tepki
7
İsim
mustafa
Ege turu yapmayı dusunuyorum sizce şehir bisikletimi almalıyım yoksa dağ bisikletimi
Cunda-urla altinköy - çeşme ıldır gitmek istediğim yerler

Scudo
Yol bisikleti de zarar gorur gibi geldi bana

Birak egeyi marmaraya gel:D canakkalede bende eslik ederim beraber gezeriz marmarayi bende tura cikmayi dusunuyorum:D

• Beğen
Tepkiler: buzlulimon
2 kisiyiz zaten dikiliden yola çıkacağız aslında 2 adet bisikletimi z var market bisikleti markalarını bile hatırlamıyorum birisi nin tekeri yalpa yapıyor birisinin de pedalı çıkıyor arada onlarlala çıkalım diyor arkadaş biraz cılgınız 18 temmuzda yollardayiz

Çanakkale çanda bir sürü arkadaşım var ama bisikletle ilgilenmiyorlar

Onlar kırsalda yasiyorlar merkez değil :) bergamada öğretmen lisesinde beraberdik

@buzlulimon
bence de onlarla çıkın, ama bakımını yaptırın, gidip gelip deneyim kazandıktan sonra gerekirse yenisini alırsınız, hem turda yanınızda biraz para olması iyidir.
yollar biter, yeterki muhabbet devam etsin ;)

• Beğen
Tepkiler: buzlulimon
Sıcak yama normal yama vs. Anahtar takımı vs. Alacağız sırt çantaları nisan heybe yapmayı dusunuyoruz çok amatör bisey olucak buraya da atarım fotoğrafları

yalnız o yapma heybe olayına pek girmeyin, çanta sırtınızda da olmasın yamaları ve yapıştırıcıya elciklerden içeri at, bir yada iki tane iç lastiği kadroya dola sabitle, pompayıda, allen+ yıldız tornavida, 3 alt 3 üst kıyafet alıp yolda yıkayıp, hareketli aksama değmeyecek şekilde giderken kurutursun. soğuk su işi mühim..! onu çözmeye bak, uyuma olayını nasıl yapacaksınız ?

Geri