Tamda salçalı peynirli makarnamı önüme almıştım yicektim , bir baktım ki 2.gün videosu. Makarna 5 kat daha güzel geldi videoyla Tur sonunda , tur boyunca ne kadar para harcadığınızı da belirtecek misiniz?
@İki Teker Bir Adam her iki videoda keyifle izledim. Seni konaklatmayan o zabıta benimde içimden geçenleri ruhunda hissetmiştim ruhsuz. Belediye çalışanı halka hizmet icin para alıyor. Rus ayda sirp olsaydı yinede seni kapıdan çevirmedi. Pedalına kuvvet.
@İki Teker Bir Adam videoların çok güzel, epey emek harcadığın belli. Zevkle izledim. Yaşadığım coğrafyayı başka birinin gözünden görmek, tarifini duymak değişik oluyor Geçtiğimiz haftasonu Fethiye-Dalaman-Fethiye yaptık. Toplam 5 saat civarı bir sürüşle tamamladık. Bizim vücutlar alıştı sanırım, Göcek tüneline girmeden tepeyi aştığımız halde grupta bittim diyen olmadı. Bu coğrafya adamı epey güçlendiriyor
@selmantuncer Decathlon'dan almıştım. Quick Hiker 2 diye geçiyor sanırsam. Ben aldığımda 250 liraydı. Şimdi olmuş 420 lira. 420 liraya vaude çadır da alabilirsiniz.
Bu konu iyi oldu 99 yılında Muğla'da üni okumuştum, o zamandan beri gidememiştim, bu yaz bisikletle aynı şekilde pedallamayı düşünüyorum... Takipteyiz..
@İki Teker Bir Adam Helal olsun, daha az yorulmalı vloglarınızın devamını bekliyorum. Sizin kamyon kasası tecrübeniz sizin için güzel olmuş. Bir de köy yolunda traktör kasasında gidin Çocukluğum öyle geçti Vakti zamanında velespit yoktu ayak gücü vardı İnşallah hep iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin. Tekrardan tebrikler, yolunuz açık ola.
Üniversite rampasının esas ismi Devrant yokuşudur.O yokuşu çelik kadro bisanla çıkmaya çalıştığınızı düşünün.Lise zamanı Ula göletine gidip gelmiştik bir kaç kez.Finike ve Kaş arası yollar dar ve virajlı.Daha dikkatli olmanızı tavsiye edeceğim.Kazasız, belasız turu tamamlamanız dileğiyle.Takipteyim.