Scudo Sports

Tüpçü'nün gazetesinden beyin yakan başlık

Scudo
Bu vatandaş 14 yaşında iken kendi öz kardeşini boğarak öldürüyor, üstüne 6 adet farklı yerlerde cinayet işliyor ve 2 yaralama ile ceza evine giriyor. 16 yıl sonra serbest kalıyor. Çıkınca sırf silahını gaspetmek için bu vatandaşı öldürüyor. Suçunu itiraf ederken "öldürmeye devam edeceğim" şeklinde cümle kuruyor.

kırmızı bisiklet ve seri katil aynı başlıkta. algıya bak

@ozntan

Başlık Hürriyet'in uydurması. Pek sevmediğim bir gazete olduğu için kâale almıyorum kendilerini :D

Şuradan daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz :harika:

(link)

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
@mehmetsunu benimkinde hafif kırmızılıklar var ama dur bakalım, şimdiye kadar bir şey çıkmadı daha, @mariokaldato desen zaten anca çiftlik köpekleriyle dalaşır, karıncalara bile kıyamaz yoksa, ee seninde yaşın başını buldu artık, şimdiden sonra içeride rutubettir, siyatiktir falan çekilmez, uzak olsun bize.

Bisikletlileri de şüpheliler listesine almayı sağlayan başlık. Anti-bisiklet lobisinin işi besbelli

Bisiklet siyah ordan kurtarıyoz

bisiklet haberin daha çok ilgi çekmesini sağladı. renge laf yok :)

Ulan hergün o taraftan geçiyorum ve de muhtemelen o adamı gördüm inşallah salmazlar çok büyük tehlike lan korkuyorum dışarı çıkmaya bisiklettemi sürmeyelim a@&?"!!

Böyle başlık mı olurmuş:eek:

Mesela bir tecavüzcü..Bir kadına sokakta tecavüz ediyor ve arabasına atlayıp gidiyor..Ertesi gün ''Opel Corsa'sı olan tecavüzcü aranıyor'' diye başlık mı atılır?Bu ne sığlıktır?

Ayrıca adam seri katil,bir suç makinesi..Sen bu adamı ''pat'' diye dışarı salamazsın..Salıyorlar ama..O kadar insan öldürmüş,ömrü hapiste geçmiş,dışarıda ne yapacak?

Hiç mi kafası çalışmaz bu insanların:aglyrmngaa:

Haberdeki bisiklet ayrıntısını duyunca "kesin bu bilgi forumda paylaşılır" didiydim.

Bu dünyada bir şekilde can yakacak bunun gibi yaratıklar. Biz biliyoruz ki İlahi adalet yerini er geç bulacak.

Bu gaste 11 ay en arka sayfada cinsel açlığın afrikasına resim servis eder, ramazanda kuponla kuran dağıtıp tövbe istiğfar eder sonra bir 11 ay daha bildiğini okurdu.

başlık değilde 7 kişiyi öldüren adamı ne diye sokağa salarlar. verin iğneyi dünya bi pislikten daha kurtulsun. masum insanları öldürebilme ihtimali kesinleşmiş bir insanı yaşatmayacaksın, devlet bunu yapmalı

Geri