Scudo Sports

tüm günüm rezil oldu kaza geçirdim

engin güner

Forum Bağımlısı
Tepki
704
bugün sabah 9 sularında evimden sultanahmet tarafına turlamayı düşünüyordum.Lakin olmadı henüz evden çok uzaklaşmadan soğanlıkda acemi kasaplar tarafından sıkıştırılp takla attım dizim elbisem kaskım perişan oldu olay yerine dört adet ekip otosu geldi bana çarpan eğitim aracı söylediği söz ise şok etti bir kaç gün sonra ehliyet alıp arımıza kaltılacak bu kasaplar yüzünden hala şoktayım :(

Scudo
Geçmiş olsun. Malesef bu zihniyet ilk günden 10 sene sonraya kadar hep aynı.

O adam araba kulnmayı tam anlamıyla ögrense bile yine aynısı olucak. Dikkatsizlik deil memleketimizde bisikleti motoru aractan saymıolar. Sanki oınun üzeirnde canlı yokmuscasına resmne üzerine srüolar.

Malesef aracı büyük olanın kendini üstün gördügü , önceligin büyük aracta oldugunu sanan kişilerle aynı toplumda yasamaya zorunluyuz. Cok canımı sıkıyor bu olay.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
çok çok geçmiş olsun önemli olan sizin canınız üst baş kask ikinci planda kalıyor umarım bi daha böyle bir kazaya maruz kalmazsınız

• Beğen
Geçmiş olsun. kırık çıkık yok ise, çok dert etmeyin. sıyrıklar ve yırtıklar kolay telafi edilir. kazayı biraz ayrıntılı anlatabilirseniz, acemi sürücülerden neler beklememiz gerektiği ve almamız gereken tedbirler hakkında öğretici bir tecrübe paylaşımı olur diye tahmin ediyorum. acil şifalar dilerim,

• Beğen
Geçenlerde 8 gün oldu, bende bir badire atlattım, hala o kazadan dolayı sakatlandığım için ebedi aşkıma :) binemedim, küçük kaza büyük kazayı def edermiş her kaza bir tecrübe kazandırıyor, bize ne yapıp ne yapmamamızı, nerde nasıl düşüneceğimizi alacağımız riskin boyutlarını hepsini bir daha gözden geçirmemizi sağlıyor, sağlıklı halimize şükretmemiz gerektiğini hatırlatıyor, burada aslında Bisikletten soğumak değil daha çok kendimizi ve onu nasıl daha az riskle veya risksiz bir şekilde sürebilirim demek gerekiyor. O makinayı anlamak ona göre kişisel hırslardan kaynaklanan hatalarımızı veya bahtsızlığımızı ona yıkmanın hiç bir anlamı yok olmayacakta, ona kızmak demek zaten suçu ondan çıkarmak demektir, ki bunu çoğunlukla dikkat etmediğimiz unsurlar meydana getirir. Zaten hata sizde değilse hiç tasalanmanın bir anlamı olmaz, olmamalı, Türkiye de biz Bisiklet hakkında ki tabuları yıkmaya çalışıyoruz bu yüzden her şekillde karşımıza çıkacak zorluklara göğüs germek gerektiğini düşünüyor, ve her kazamızdan sonra ona biraz daha bağlanmalıyız diyorum. Kardeşimm çoook geçmiş olsun, şunu unutma düşmeyen Bisikletçi, Bisikletçi değildir. :)

Gecmıs olsun. Bu kasapların ustası acemısı farketmıyor.
Kasap ıste adı ustunde...

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun.Bu kasaplara maddi ve manevi tazminat davası açacaksın olay yerine poliste gelmiş Davacı olsa idin derim.

• Beğen
Bu kasaplardan Özellikle Bayan sürücü kasaplarından Bilhassa yanına bile yaklaşmamışımdır. Karşımdan geliyorsa bile ya dururum yada en kenardan gitmeye çalışırım.Genelde Bayan sürücü adaylarında problem oluyor.

• Beğen
merhabalar olay dün sabah 9:20 sularında meydana geldi olay oluşu kısmen şöyleydi:
tüm ekipmanlarımı yedek malzemelerimi ve ilk defa sargı bezi yarabandını sırt çantama yerleştirerek yola koyuldum.Soğanlık kartal yanyolu uğurmumcu mevkiine geldiğimde yolun yokuş oluş hasebiyle tekminli bir şekilde gidiyordum.Lakin sağ tarafa dizilmiş eğitim midibüsleri yüzünden emniyet şeridinden ayrılmak durumunda kaldım aynadan arka tarafı kontrol edip sol kolumu uzatıp arkadan gelen accent eranın sahibin yavaşlaması ile orta şeride geçtim.İki midibüs arka arkaya sıralanmış bekliyorlardı ne ikaz ışıkları nede motor gürültüsü vardı park halinde gibiydi ikinci sıradaki araç sanki ara sokakdaymış gibi birden önüme 60 dereceylen yola fırladı ben frenlerken kızakladım kenara refleks haliyle kaçtım ve orta refüjün kaldırıma çarpıp düştüm ve bir takla atıp boylu boyunca sürüklendim tepki olarakda accent eranın şöförü abimde konraya asılıp duruma şikayetini belirti karşı şeritten gelen megane sürücüsü beni oratadan kaldırıp yolun diğer kıyısı daha güvenli olur diye karşıya geçirdi polisi aradıkdan sonra işi olduğu için olay yerinden ayrıldı polis ekipleri geldiğinde beni karokola götürdü orada hastaneye gitmem gerektiği söyledi lakin hiç mi hiç mecalim yoktu bende eve geldim olayın hala şokundayım tabi şükür ki cana birşey olmadı fakat ailemin tepksi falanda bir hayli yetti sol yanımda kısmı morarıklar dışında önemli bir durum söz konusu değil herkese teşekkürlerimi sunarım umarım kazasız nice pedallamara doğru gideriz sağlıcakla
saygılarımla

geçmiş olsun.. ucuz atlatmışsınız...

arkadaşlar lüften dikkatli olun diycem ama, karşıdaki dikkatli olmayınca yapacak pek de fazla şey kalmıyo maalesef :S

polislerin kullandığı elektrik şok aletinden olacak o şoföre verecen elektiriği bayıltacan biber gazıda olur hak etmiş. çok geçmiş olsun

Uzun süre yakacık Uğur Mumcu semtlerinde ikamet ettim. O bölgeden bu gibi sebeplerle hiç hoşlanamadım. (Aydos ormanı ve muhteşem bir İstanbul manzarasına sahip olmasına rağmen). Biraz subjektif bir düşünce ama maalesef böyle. Sanırım ortalama sakinleri eğitim bakımından Türkiye'nin ortalamasının altında bir bölge, bu nedenle böyle bir kaza olmuş da olabilir. Tekrar çok geçmiş olsun...

Geri