Scudo Sports

trt oilmpiyat dağ bisikleti yarışlarını veriyor

Scudo
Forumdan mail yağmurunu başlatan arkadaş başta olmak üzere istekte bulunan herkesi kutluyorum. Hayırlı olsun.

En azından bronz :p

Vay be gerçekten şok olduk :) süper bir haber.Emeği geçen tüm arkadaşlara ve TRT'ye teşekkürler...

süperrrrrrr demeki hepimiz bilrik olursak oluyormuş arz talep meselesi gibi oh be sonunda izliyebilice zinşaAllah teşekürler yazan herkese

TRT ye teşekkürler mailleri atmayı unutmayalım. Atış amacını da belirtelim;)
TEŞEKKÜRLER TRT!! :eek:

süper ya, işe yaradı mailler belki de :)

sabah bakmışdım mailler işe yaramadı diye ama şimdi sevindirici haberi görünce şaşırdırm...

Bu tamamen bizim başarımızdır... Birlik olursak aşamıcağımız engel yoktur saygılar...
biz o saate otobüsde olcaz inş trt 3 vardır :)

@kayhanRica ederim de, benim burda TRT yayını yok. :p

oo süper hemen tlf ajandasına kaydediyorum uyarsın beni :p

gürol abi int izlersin merak etme :p

(link)

trt den takip edemeyen biri olarak,
bende internetten takip ediyorum,medyadan gazetelerden...:):)

''Yaz Olimpiyat Oyunları'na ilk kez Pekin 2008'de dahil edilen bisiklet BMX kategorisinde erkekler ve bayanlarda madalyalar sahiplerini buldu.
Erkeklerde Letonya'dan Maris Strombergs, kazalarla dolu final serisinde parkuru 36.190'lık bir sürede tamamladı ve altın madalyanın sahibi oldu. Amerikalı Mike Day, 36.609 ile gümüş, yine Amerikalı Donny Robinson 36.972 ile bronz madalya kazandı.
Bayanlarda ise altın madalyayı Fransız Anne-Caroline Chausson elde etti. Chausson, yarışı 35.976 saniyede tamamlarken, vatandaşı Laetitia Le Corguille 38.042 ile gümüş, Amerikalı Jill Kintner 38.674 ile bronz madalya kazandı.''
(anadoluajansı)

son bilgiler,sanırım;)

bugünün en güzel haberi bu olsa gerek..arkadaşım çok tgeşekkür ederim haber verdiğin için..sabah sabah dikilcez tvnin başına:)

İşte budur !!! Eurosport 'un saatlerini tutturana kadar canım çıktı. Artık TRT deyim :)

Geri