Scudo Sports

Triban 500fb vs Triban 500

Daytona675

Üye
Tepki
4
İsim
Sedat
(link)
(link)
Selam arkadaşlar
Bu iki üründen hangisi daha iyi donanımlı biri 500fb düz gidon sram 3.0 vites diğeri 500 modeli microshift sistemli benim için önemli olan vites takıla takıla geçmesin ne olursa olsun mictoshift çok sıkıntılı diye biliyorum siz hangisini tavsiye edersiniz ? Birde boy 1.75 hangi beden uyar? Decathlonun beden sistemi değişmiş anlamadım.

Edit: Flatbar ilk tercihim yarış gidonu daha önce kullanmadım alışabilirmiyim bilmiyorum
Bütçem 1300 max. alternatif önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: emrekocyigitc
Scudo
Sram ı bilmem ama ben triban 500kullanıyorum microshift çok düzgün geçişler yapıyo ve çok sessiz hatta bazen geçip geçmediğini anlayamıyorum o kadar sessiz .sanirim 1.75 boya l beden olur yol bisikleti olduğunu hissediyorsunuz triban 500de

• Beğen
Tepkiler: Daytona675
Dostum flatbarmı istiyorsun,dropbarmı ? önce bunu açıklığa kavuşturmalıyız..

yeni triban 500 ler çelik maşalı olanları tavsiye etmişyorum piyasada o fiyata bir sürü daha iyi donanımlı bisikletlet var
kron rc2000 salcano xrs 40 slr 500 bunların sıfır 1400 tl civarı bulmak mumkun veya 2.ele yöneliniz

• Beğen
Tepkiler: Daytona675
@Guney1907 Daha önceden bazı arkadaşlar microshiftle sorun yaşamıştı ondan uzak duruyordum sizinki yeni versiyon turunculu triban 500 mü kullanıyorsunuz ?

(link) Benim kullandığım bisiklet bu microshift ile ilgili bi sorun yaşamadım daha yaşamam diye düşünüyorum eğer sorun çıkarırsa shimanonun bir modeliyle değiştirebilirim arka arttırıcıyı

Geri