M mustafa akman Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2010 Mesaj 2.361 Tepki 3.617 15 Ekim 2011 #1 (link)yararına (link) organizasyonu ile triatlon kitabı almak hem kendimize hem de topluma bir katkıda bulunmak mümkün arkadaşlar adım adım facebook sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz Tepkiler: Fırat Dizman
(link)yararına (link) organizasyonu ile triatlon kitabı almak hem kendimize hem de topluma bir katkıda bulunmak mümkün arkadaşlar adım adım facebook sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
Aydın Diricanlı Forum Bağımlısı Kayıt 20 Ağustos 2010 Mesaj 1.198 Tepki 1.868 Şehir Üsküdar/İSTANBUL Bisiklet Specialized 15 Ekim 2011 #2 Kitabın içeriği nedir ?
M mustafa akman Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2010 Mesaj 2.361 Tepki 3.617 17 Ekim 2011 #3 kitabı alamadım içimden geçen şu bu kitabın telif hakkını federasyon alsa internette kullanıma açsa ne güzel olur çoğu kimsenin adını bile bilmediği bu aktivite için çok çok güzel katkı olur omurilik felçlileri derneğine de katkı peşin olmuş olur
kitabı alamadım içimden geçen şu bu kitabın telif hakkını federasyon alsa internette kullanıma açsa ne güzel olur çoğu kimsenin adını bile bilmediği bu aktivite için çok çok güzel katkı olur omurilik felçlileri derneğine de katkı peşin olmuş olur
A Agamemnon Daimi Üye Kayıt 5 Temmuz 2010 Mesaj 204 Tepki 152 Şehir İzmir 24 Ekim 2011 #4 Ben bu kitabı aldım ve beğendim. Triatlon'a giriş seviyesinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgiler A-Z mevcut. Bu tür girişimler desteklenmeli bence.
Ben bu kitabı aldım ve beğendim. Triatlon'a giriş seviyesinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgiler A-Z mevcut. Bu tür girişimler desteklenmeli bence.