Scudo Sports

trial-trial-trial

çok teşekkürler kardeşim.Ekrem e selamlar.sizi de bir gün mersine bekleriz.

Scudo
Çok güzel emeğine sağlık helal olsun. Yeni videolarını bekliyoruz. :)

:Dilk fırsatta mersin antalya ürgüp yapacaz hepinizle tanışmak isteriz :Delbet mmkün olduğu kadarıyla;)o kadar msj var forumda bi teşekkür yok bea o kadarmı kötüyük acep (yooook trial ide kıvırıyoz ama :D)

• Beğen
Tepkiler: volkan karacan
selam dostum.bekleriz sizi de buraya.ekremle tanıştık zaten.gelirseniz buraya da bekleriz.tanışırız.inanın cok iyi kullanıyorsunuz bisikleti.benim bile yapamadığım hareketler var.gelin gezelim.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.havalar düzelince gelicem zaten oraya.saygılar.sevgiler..bol pedal kick li günler dilerim..:)

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
:Dtabiki birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var tabi deneme ile oluyo ama yinede gösterip tekniklerini vermeye çalışırız a.s ekreme slm nı ileteceğim kadroyu kırdı sedonayı ona kaynak yaptıracaktı öncelikle kadroyu halledip havalar ısınır ısınmaz buluşuruz allahın izniyle. A.E.O by

volkan abi videoyu seyrettimde deli metin abim diyoki kent ormanında inemessin dedgin bi yer varmış bana diyoki ordan inerseniz size gt yi vercem diyo

tebrikler,güzel bir video olmuş...:)

etkilendim diyebilirim güzeldi gerçekten aslında trial sevenler birgün bir araya gelebilsede beraber birşeyler yapsalar hiç fena olmaz diyorum bende trial i çok seviyor ne yalan söyleyim geceleri ruyama giriyor desem yalan olmaz gerçekten
bir ara pedal kick öğreneceğiz diye ramazan günü hayır mübarek gün bir arkadaşımla sahura kadar çalışmıştık ama nafile hava çok soğuktu ogün yapamadık o işi ama daha sonra öğrendik trial konusunda önemli olan bence 1.sidenge 2.side pedal kick saygılar başarılarının devamını beklıyoruz bol trialli günlere

• Beğen
Tepkiler: volkan karacan
şu kadroyu bi gorme ihtimalimiz warmı ? el yapımı ya da normal mtbye değişiklik kyapılmış gibi duruo sanırım fabrika işi deil ?

Geri