Meraba arkadaşlar trial kadrosu yapmak istiyorum. Malum Türkiyede sadece kadro satılmıyor. Sizce yapsam kötü mü olur? Demirci bir abim var onunla birlikte aliminyum borulardan koxx un açılarına göre yapmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur. Uğraşsakmı yoksa mtb ile devam mı ediyim sizce . Saygılar...
Demirci ise Al kaynak yapmasi imkansiz, ikisinin olayi farkli, eher Al kaynak yapabiliyorsa bu sefer de kadronun hizalamasini tutturmak zor cunku normalde kadronun borularini sabitleyip te kaynak yapilir yoksa kaynak sogudukca iceri dogru kapanir geri duzeltmek icin zorlayinca da zayiflar.
Bir de fabrikada kaynak islemi optimize edilmistir yani nasi en iyi sonuc elde edilecegi biliniyordur. Ama atolye ortaminda sadece 1 sans var onda da en iyi sonucu elde etmek cok zor. Olacak en kotu sonuc ilk ziplamada biryerdeki kaynagin catlamasi olur.
Saglam bir kadro yapsaniz bile fabrika cikisi gibi saglam ve hafif olmaz ama denemek ve hobi amacli olabilir tabi. Benim soylediklerim isin muhendislik tarafi, istek kismini isin icine katmadim
Sabitleme olayına mengenelerle yapmayı düşündük.
Demirci dediğime bakmayın aliminyum kaynağı yapıyor.
birde kadrodaki kaynak yerlerine ek destek yapmayı düşünüyoruz. Öyle kırılmaz belki.