trial yaperken pantolanların paçası yırtıır eller nasırlaşır ve bisikletin masrafı ağırdır vb bi sürü şey pekiii bu iş nasıl daha az zararlı hale gelir???tabi bunlara dikkat ederk le olmuyo işbu konuda siz ne dersiniz hepinizin yorumlarını bekliyorum.....
pantolonun paçasına lastik veya cırtcırtlı bir şey takabilirsin bisiklet sürerken.. Ben okula giderkende bisiklet kullandığım için deltabisikletten aldığım cırt reflektörü kullanıyorum...
Ellerin nasırı içinse sünger elcik + jelli eldiven ikilisi bir nebze yardımcı olabilir sana ama bence bundan kurtuluş yok..
zararsızdan kastın mala zarar gelmesıyse yanı pantolonun yırtılıyosa o cırtlı reflektorlerden tak ellerın ıcınde eldıven ve sungerlı bır elcık ısını gorur ama ekıpmandan kastınsa ıı ekıpman ve tabıkı dıkkat am canına karsı bısey se onun cozumu yok yanı kask taksan tuz ustu dussen yuzunden yaralanırsın yada bıryerden atlarkan kadron kırılırsa yuksek bır yerse hele bacagın bıle kırla bılır hatta hıc abartmaya gerek yok ben en ufak bı 30 cm lık kaldırıma cıkarken bunnyle el bıleyımı kırdım catlattım ve dokuzedelernmesı oldu onun en ıyı yolu yapmıyıcaksın ama o korkuyu yendımmı daha zevklı oluyo herser
''batutanker'' işte herşeye zarar veriyorsun uyuşturucudan beter bişi sigaraya bile bırakmak için yollar bulundu ama bunun bağımlılığı bi başka insan gece yataktan kalkıp trial yapmak istiyo bazen yaa
ya tabı bagımlı oluyosun devamlı yapmak ıstıyosun oturmak bıle ıstemıyosun cok ıı bılıyorum o duyguyu hele bısıkletın yoksa daha kotu oluyo benım gıbı sıkıntıdan patlıyorum kafayı yıoyrum en yakın zmanda bısıklet toplıyıcam yenıden bısıkletıme kavusmak ıcın
eller için bas parayı en baba eldivenden al. kalın sünger elcikler onlardan alabilirsin su gördümü dans ediyo gidondan bisikelt içinde ne gibi zarar neyi kırıyon mesela. trial bisikeltlerinde zaten hiç bişey yok firen den başka kırılıcak bişey yok. onlarda sağlam bişey aldınmı hiç bişey olmaz. kendi can güvenliğin ise fullface kask dizlik tekmelik dirseklik omuzluk onun gibi bulabildiğini tak
Trial mi Street mi ? Kendi güvenliğin için ujur anlatmış zaten Komponentler için de paraya kıyıp seni çok uzun süre götürecek kolay kolay sorun çıkartmicak parçalar alırsan daha ucuza gelir. Çünkü ucuz parça alıyosun direk sorun çıkartıyo onun tamiri veya yenisini alıyosun sonra uzun-kısa sürede yine bozuluyo yine değiştiriyosun yani daha pahalıya geliyo. Tabi pahalı parçaları almak için de elde hazır para lazım o da olmayınca ucuz parça almak zorunda kalıyoruz. Paranın gözü kör olsun. Para herşeyi çözer..
Bu trial ı daha zararsız hale getirmek istiyosan önce hareket yapıcagın cevreyi araştır kolaçan et, sonra bi köşede ne yapacagını tasaarla ve son olarak da düşündüklerini uygulamaya dök derim ben ama ister istemez olagandışı olaylar gelişebilir mesela köpekler saldırıp(enaz6-7) seni kovalamaya başlarlarsa benim gibi buldugun bütün kaçış yollarını deneyip atlıcan jant mant göbek, kalmıyacak sonrada :
teşekkürler ama gördüğüm kadarıyla birçok konuda gereksiz vs diyorsun bu tip eleştirileri kendine sakla senin için öensiz başkaları için önemli veya dikkat çekici olabilir ve ahlak sınırları ve kurallar çerçevesinde herkez istediği gibi davrana bilir sakın yanlış anlama ok hepinize bol pedallı günler
benim için gerekli ve önemli de yeni başladığım için bilmiorum ayrıca yazanlarda onlar için gerekli veya önmeli old için yazıloar demekki sende yazdına göre senin de ilgii çekmiş yorum yapma saygılı ol ki bizdende saygı duy
''xcm''harika yorum ve şuan hayalimdeki bike yi koymuşsun bi sürü resmi var bende adamant ın.we ewet böcek değil bisikletim benim aşkım zirai ilaç kullanmam