Scudo Sports

triahtlon antrenörlük belgesi

Scudo
@Salih Manavoğlu

konu şu 3 yıl önce 17 dilekçe toplayarak kurs açılması için girişim yaptık tma olmak üzereydi,seçim iptal olunca herşey iptal oldu ve kaldı.bu sene federasyon yapmak istedi ,kimsenin haberi olmayınca başvuru yetersizliği nedeniyle oda iptal oldu.şimdi elden dilekçe toplayarak ve 15 kişiyi geçerek federasyona yolluyacağım ,ozaman açmak için eğitim dairesine başvurabiliriz dediler.durum bu .kursun açılma ihtimali yerler: edirne ve istanbul,tabi ankarada olabilir.bunlar ağırlıkta iller .katılım sayısının yoğun olduğu illerde tercih edilebilir.tabi kursa imkan verecek havuz ve öğretim görevlisi olması şansı arttıracak.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
ben de katılabilirim yerin istanbul ve zamanın uygun olması şartıyla

Belki ben de :)
bir haftasonunda halledilebilecek bir mevzu ise katilirim.

sakarya'ya gelemedim, parkur nasildi arkadaslar? memnun kaldiniz mi?

besyo mezunu veya son 6 ay yada 1 yıldı tam hatırlamıyorum,bir kursa katılanlar için yaklaşık 7 gün diğerleri için 15 gün civarı bir zaman ayırmak gerekiyor.yer istanbul ,ankara ,edirne üzerinde duracağız,ama başkada olabilir.önce katılımcı sayısını belirlememiz gerek.

15 gün ayırmak zor valla
ben önce besyo da yüksek lisansımı yapayım sonra katılırım olmadı :)

@levo_redkid

sizin klüptekiler geldi onlara sorsana :p
bisiklet parkuru çok iyi değildi, koşu parkuru ehh...
en büyük sıkıntı bölgede kalacak yer olmadığı için 45dk uzaklıktaki ve 1500m rakımdaki greenpark otel de kaldık.
sapanca ya ulaşım rahattı allahtan bakalım karasuya nasıl gidecez, istanbul dan direk araç yok, kalınacak yer de sıkıntı, adamlar daha iyi organizasyonlar yapmak bi yana dursun gidip yapılan ve yapılacak daha iyi organizasyonları iptal etmeye çalışıyorlar...

@duyguny

duygun besyoda yüksek lisansla ilgisi nedir?birde sen mühendislik okuyorsun sanırım,çok ilgili alanlar değil ama,karar tabiki senin.

@duyguny

aynen dediğin gibi,senin için üzülüyorum !!!!aramızda olmanı isterdim!!!

Sene başında izmirde açılacak olan kursa ben başvuru yapmıştım kurs almak isteyen kişi sayısı 14 kişi bulmuştuk fakat kursu alacak olan arkadaşlardan 10 kişi temel eğitim derslerinden muaftı sadece 4 kişi içinde temel eğitim verilemeyeceği için kurs açılmadı. Yani eğer ikinci bi istekde bulunacak olursak eğer dağa önce diğer spor branşlarından antrenörlük belgesine sahip olmayan veya spor eğitimi almamış olan arkadaşlardan da bulmak zorundayız. Malesef bende muafım :(

Bizimkilerle konuştum tabii, ama şampiyonların da fikirlerini duymak istedim :)

Meis-Kaş yüzme maratonuna katıldım ben, o yüzden gelmedim... İlk kez yüzdüm o kadar, değişik bir tecrübe oldu.

Bi de, bizim federasyondan daha kötü organizasyon yapanlar da varmış, görmüş olduk. Neyse ki, parkur çok güzeldi, herşeyi unutturdu.

@duyguny

Belki organize oluruz öncesinde, biz minibüs kaldırıyoruz son iki seferdir. Darda kalırsan haberleşelim...

@mustafa şirin

o dört kişi kim onlarla haberleşirsen ben muaf olmayan 6 kişiyle 10 tamamlar en az 6-7 muafla 20 bile yapabilirim ama temel sorun şu herkes bir tarih veya yer sıkıntısı söylüyor ,böyle şartlar olursa iş zor.

@Fırat Dizman

besyo da yüksek yapmayı düşünüyorum
şu anda değil de orada yüksek yaparken bu işlere el atabilirim.

@levo_redkid

sevindim
yüzmen için senin için iyi bir tecrübe ve antrenman olmuştur :)

arkadaşlar kasım gibi uyamı ,şimdiden bir liste yapıcağım,listeyi buradan yayınlıyacağım,ekleme veya çıkarma yapabiliriz.Yanlız iş olsun diye lütfen isim yazdırmayın.

3 tanesi zaten Alanya Belediye Spordan açılır açılmaz ben +3 kişi geliriz diğer arkadaş izmirdendi tanımıyorum. kurs yeri için çoğunluğun karar verdiği bi yer olursa daha kolay olur

Geri