Scudo Sports

Trek fx 7.3

Tepki
8
Bisiklet
Trek
Merhaba arkadaşlar... Trek FX 7.3 almayı düşünüyorum. 2-3 haftalık turlarda ve şehir içinde küçük çaplı günü birlik turlarda kullanacağım. Kullanan arkadaşların yorumlarını esirgememesini rica edeceğim. Uzun tur için ön-arka bagaj, tur çantaları önerilerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Scudo
7.2 kullanıyorum, çok memnunum.
Tek sıkıntım, pek alışkın olmadığımdan galiba, uzun turlarda omuzlarım ağrıyor.
Ama buna alışmak için de spor salonunda 1 haftadır omuz - sırt ağırlıklı çalışıyorum, umarım geçer.
Bu ağrının nedeni muhtemelen düz gidon olması, gerçekten yolu epey bir hissettiriyor. Ama ön amortisörlü bir bisiklet ile de epey hız farkı oluyor.

Bozuk yollarda uzun süreli kullanımlarda ağrılar oluyor. Ben %95 asfaltta kullanacağım. Dişli oranları yeterli mi? Çıkışlarda yorgunluk oluyor mu? Bu arada en kısa zamanda ağrılarınızdan kurtulmanız dileğiyle...

Dişli ırankarı son derece yeterli sonuçta 9 lu sistem.tur öantası içinde ortlieb yada vaude tercih edebilirsiniz.bu markalar kesinlikle su geçirmez.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için... Bagaj için bir öneriniz var mı sağlamlık açısından?

Geri