R Ruhpastası Forum Demirbaşı Kayıt 2 Temmuz 2015 Mesaj 470 Tepki 328 Yaş 40 Şehir Antalya İsim Şafak Çalışkan Başlangıç 2012—13 Bisiklet Dahon Bisiklet türü Katlanır 22 Aralık 2017 #1 mrb iyi akşamlar cümleten Başlıktaki trekten kullanan var mı ? 999 tl ye satılıyor facebookta. İşe yarar mı sizce ? Tepkiler: Mustafa Zeybek
mrb iyi akşamlar cümleten Başlıktaki trekten kullanan var mı ? 999 tl ye satılıyor facebookta. İşe yarar mı sizce ?
Mustafa Zeybek Bike destroyer Kayıt 10 Aralık 2016 Mesaj 2.870 Tepki 5.704 Şehir Denizli İsim Mustafa Başlangıç 2016—17 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Dağ bisikleti 22 Aralık 2017 #2 @Ruhpastası Ben yarayacağını düşünüyorum. Marka kaliteli mi kaliteli, modeli de üst seviye bildiğim kadarıyla. Temizse alınır diyorum. (fiyatın uygunluğu hakkında pek fikrim olmasa da) Tepkiler: K-Pax
@Ruhpastası Ben yarayacağını düşünüyorum. Marka kaliteli mi kaliteli, modeli de üst seviye bildiğim kadarıyla. Temizse alınır diyorum. (fiyatın uygunluğu hakkında pek fikrim olmasa da)