Scudo Sports

Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu(TÜBİT) Gezisi !!!

ali erol

Aktif Üye
Tepki
91
Merhaba arkadaşlar 1 yıl oldu foruma girmeyeli !

26 nisan cumartesi günü Karabulut köyüne bisiklet gezimiz var,Saat 9:00'da Zübeyde Hanım Parkında buluşuyoruz.

Üniversiteden Kumanya(ekmek arası+meyve suyu) ve su aldık.

Geçen hafta Eskikadın köyüne gittik,köy kahvesinde 26 nisanda Karabulut köyünde Yağmur Duası olduğunu öğrendik daha önceki tecrübelerimizden :) bu hafta gitceğimiz Köyde kavurma ve pilav yiyeceğimizi söyleyebilirim

Bisikleti olmayan arkadaşlar buluşma yerinde bize ulaşırlarsa yardımcı olabiliriz !

Görüşmek üzere.

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
3 mayıs cumartesi günü bisiklet gezimiz var,saat 9:00'da Zübeyde Hanım Parkında buluşuyoruz. Kumanya(Ekmek arası kaşar+salam ve meyve suyu)var
Görüşmek üzere.

Merhaba arkadaşlar,
Meteoroloji'yi aradım CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ "GÜN BOYU YAĞMUR VARMIŞ" o yüzden gezi iptal oldu !!
Görüşmek üzere

üni deki arkadaşlar sizler neden kendi aranızda bisiklet yarışları düzenlemiyorsunuz... hatta bizde katılalım daha güzel olur...

afedersin ama ben tıp fakültesi öğrencisiym bizim fakültede niye hiç gezilerinizin duyurularını yapmıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar;

TÜBİT 'in (Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu)11 Nisan C.tesi günü düzenlediği büyük döllük köyü gezisine , EDOSK'tan Barış kardeşimle beraber katıldık.Bizler hariç hemen hepsi üniversite öğrencisi olan 66 kişi katılımlı bu güzel organizasyon için başta,tanışmaktan mutluluk duyduğum ,tamamen amatör bir ruhla uğraş veren ÇİLEM ve ALİ EROL kardeşime ,bu tur sayesinde tanıştığım forumdaş Günay DENİZ'e, Uğur ve Ercan gibi tüm pedaldostlarına gösterdikleri yakınlık ve içtenliklerinden dolayı ayrı ayrı teşekürlerimi sunarım. :)

Diğer benzer oluşumlarda da görüşmek ve birlikte pedallamak arzusuyla...:D

------------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: gunay.
Merhabalar bugün gelen SMS i paylaşmak istiyorum.

"Merhaba, Pazar günü (19.04.2009) avarız köyü ve eğribük mevkii'ne bisiklet gezimiz var, saat 9'da zübeyde hanım parkında buluşuyoruz, T.Ü. Bisiklet Topluluğu"

@Günay Deniz

Aynı gün EDOSK olarak bizim de Suakacağı-Doğanköy etkinliğimiz var. Gönül isterdi ki, birlikte olalım...

• Beğen
Tepkiler: gürsel açan
@M.Ergun GÖZET

Neden aynı güne iki etkinlik birden konulmuş ki?

Merhaba arkadaşlar,9 mayıs cumartesi günü bisiklet gezimiz var,saat 8:30'da zübeyde hanım parkında buluşup 9:00 gibi hareket etcez. Güzergahımızı sabahki katılım sayısına göre belirlicez,az kişi(20'nin altı) olursak Hasanağa-Menekşesofular-Korucuköy-Sinanköy-Küçükdöllük köylerine gideriz,kalabalık olursak Sarayakpınar köyüne gitmeyi düşünüyoruz. Bu gezi yeni belli olduğu için üniversiteye afiş asmadık.
Arkadaşlar kumanya yok yiyeceklerinizi mutlaka getirin
Sağlıcakla kalın.

Merhaba arkadaşlar daha önce bahsettiğim Büyükdöllük gezisini yapcaz. 17 mayıs pazar günü buluşcaz.

Buluşma yeri : Zübeyde Hanım Parkı
Saat : 9:00'da hareket

Üniversite'den kumanya+meyve suyu aldık zaten köyde de yemek var yani açlık konusunda kimse sorun yaşamaz diye düşünüyorum :)))

Görüşmek üzere,hoşçakalın

Merhaba arkadaşlar,
Büyükdöllük gezisine Çİlem ve ben acildeki nöbetimiz yüzünden katılamıcaz,gezide ; Hande,Tanyel,Ferit,Bedrettin,Selma,Mehmet,Ümit ve diğer arkadaşlar sizlere yardımcı olcaklar.
Herkese Bol eğlenceli bir gezi diliyorum,benim için de etli pilav yemeği unutmayın,afiyet olsun :))

Merhaba arkadaşlar,epeydir forum'a girmiyordum,TÜBİT olarak yaz döneminde Meriç nehri boyunca Enez'e gidip geldik(toplam 340 km yaptık),Kofçaz'ın Topçular köyündeki Topçubaba'yı anma etkinliğine gidip geldik(toplam 192 km) ve kısa gezilerimiz de oldu,

Bu hafta cumartesi günü Lalapaşa-Küçünlü köyüne bisiklet gezimiz var yol toplam 85-90 km,Büyükdöllük-Çömlekakpınar-Hanlıyenice köyleri istikametinden gitmeyi düşünüyoruz.

Buluşma yeri: Zübeyde Hanım Parkı
Saat: 8:30
Tarih: 24 Ekim cumartesi

Not: - Gelcek arkadaşlar bisikletlerini bakımdan geçirirlerse iyi olur çünkü orta ölçekli gezilerimizden,sonra yolda traktör aramak zorunda kalmayalım
- Yemek ve içme için bir şeyler getirirseniz iyi olur.

Sağlıcakla kalın.

Bisikletim olsaydı gelirdim.Kısmet değilmiş. Size iyi geziler

Bu bir alternatif ama o kiralık bisikletlerle hem yorulurum hem de hiç keyif alamam birdahaki geziye yeni bisikletimle inşallah
Hoşçakalın:)

Geri