Scudo Sports

Trainer yardım...

Savaş Uzun

Daimi Üye
Tepki
46
Bisiklet
Focus
Merhabalar, kış gelmesi ve bisiklet'e olan doyumsuzluğum nedeniyle, biliyorsunuz ki ağustos ayında aldım ve doyamadım o yüzden evde de olsa devam etmek istiyorum hem kondisyon için iyi bir terih olur sanırım... Trainer almak istiyorum aslına bakarsanız ilk tercihim roller oldu ama özellikle bu pc bağlantılı trainerları görünce arştırmalarım trainer üzerine oldu. Bu konular hakkında bilgisi olan kullanan bu modeli öneririm diyenlerin yardımlarınızı bekliyorum. ilk tercihim pc bağlantılı olan tabi bütçem yeterse, ikinci tercihim ise uzun yıllar kullanabileceğim sağlam, dayanıklı vs. bir trainer istiyorum. Bütçe 2000 tl'yi aşmadığı sürece uygun olur... Ama araştırdığım ve direk göz önünde olan TACX GENIUS MULTIPLAYER TRAINER T2000 çok pahalı olmasından dolayı geri adım attım. Daha uygunu yok mudur?
(link)

Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum..

Scudo
2 ay kadar önce Tacx; Bushido, Vortex ve Satori'nin smart versiyonlarını duyurdu. Bunlar telefon ve tablete, yazılımını alırsanız da PC'ye bağlanabiliyorlar. Türkiye'ye ne zaman gelir ve fiyatı ne olur konusunda pek bir bilgim yok ama Tacx Vortex Smart, muhtemelen ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır ve bütçenizin altında olacaktır.

@Murat B.

Çok teşekkürler biraz araştırdım dediğiniz gibi bu modeller çok mantıklı ve delta bisiklet'e mail attım bu konu hakkında...

Geri