Scudo Sports

Trafikte biz de varız! İzmir Çanakkale Turu

Ahmet Fidancı

Extrem Yol Grubu - Extrem Dağ Grubu - İZMİR
Tepki
846
İsim
Ahmet Fidancı
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yollarda kanunen vasıta olan ancak Trafik polisleri tarafından dahi vasıta sınıfına konmayan Bisikletlerin saygıyı hak ettiğine dikkati çekmek amaçlı Kurban Bayramının 4. günü yola çıkıyoruz. Amacımız en azından Trafik Polisleri'nin bizleri vasıta sınıfına koymaları için eğitim görmelerini sağlamak.
Üç gün sürecek turumuzda 2. gün öğle saatlerinde Çanakkale'ye ulaşmak hedefimiz.

İzmir Extrem Yol Grubu'nun düzenlediği Tur sayı ile sınırlı olduğu için genel katılıma açık değil. Ancak Yol güzergahında bizlere merhaba diyecek iki teker aşığı dostlarımızı görmekten de memnun oluruz.
Bizleri turumuzda buradan takip ede bilirsiniz.
(link)

Scudo
Güzergahınız belliyse ben izmir içinde eşlik etmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
Şu an Çanakkale'ye girmiş bulunuyoruz. Merkeze 5 km bir yolumuz var. Yarın Şehitlikleri gezip bol bol fotoğraf çekeceğiz.

saat 9:30 gibi Aliağa çıkışında gördüğüm sizlerdiniz galiba . Arkadan 2 ve tek kişi önde ise peloton vardı. Hepsine de araçla geçerken selamlamak için korna çalan clio bendim. Taş kahveden dönüp karşı istikametten geçerken de korna çaldım. Yanlış anlaşılmamışımdır umarım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Fidancı
@Çağdaş78 tabii ki yanlış anlama olmaz. Şimdi Çanakkale turumuz bitti. Ancak Çanakkale'de her hangi Merhaba diyen bir pedaldaş olmadı. Olsun. Bizler hedefimize ulaştık, turumuzu tamamladık fotoğraflarımızı çektik.

Dosyalar

• IMAG0313.jpg
    IMAG0313.jpg
    38,3 KB · Okunma: 9
biraz fotoğraf lütfen

Geri