Osman Tuğrul
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.084
- Bisiklet
- Bianchi
Youtube'de videoları karıştırırken gözüme ilişti, izleyeyim dedim. Demez olaydım. Bu videoyu Mumin Çavuşoğlu adlı kişi paylaşmış, ve böyle bisiklet sürmenin çok keyifli olduğunu belirtmiş. İki dakika kırk üç saniye boyunca, hiçbir kurala uymadan, trafiğin arasında dalarak, araçların arasında sıvışıyor. Bu kişinin yaptığını görünce dedim ya bu kişi bisiklet sürmüyor, yada ben sürmüyorum. Şu bir gerçek ki Türkiye'de bisikletliye saygı çok az, bazen kişiler yol veriyor, işimi kolaylaştırıyor durup gerçekten teşekkür ediyorum. Biz bisikletli kişiyiz. Lütfen bu şekilde kullanan kişiler var ise yapmayın gözünüzü seveyim. Bu keyifli sürüş videosu değil, hızlı ve öfkeli 7 (Bisiklet versiyon) filmi gibi. Şöyle bir durum da söz konusu yol dümdüz, buna paralel olarak alt yollarda aynı düzlemdedir. Böyle bir ANA YOL'u neden kullanır insan, o kadar da işlek olduğu halde, arkadaş kural için elini kaldırmıyor videoda yandaki araçtan geri gitmesi, ışık yanında biraz geç kalkması için rica ediyor. Artık diyecek bir şeyim yok yorum sizlerin.