emreyamans
Üye
- Tepki
- 402
- İsim
- Emre Yaman
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Sakarya'daki bisiklet severler olarak, Trafik Haftası Bisiklet Turunda trafik farkındalığı için pedal çevirdik. Sakarya'mızın Kent Meydanı'ndan başlayarak Millet Bahçesine kadar çocuğundan yaşlısına, bisiklet sporcusundan gencine kadar pek çok bisiklet sevdalısı oradaydı. Her sene mayıs ayının 2. haftası düzenlenen bisiklet turunda her sene olduğu gibi bu sene de çekilişle 10 adet bisiklet ve kask dağıtıldı.
Başlangıç noktasından çekilişe katılmak için numara alan katılımcılar, sürüş sonunda çekilen kurada bisiklet kazanma şansı yakalıyorlar. Şanslı 10 kişiye bisikletleri o an takdim ediliyor.
Sakarya'mızın bisiklet şehri olma yolunda hızla adım attığı bu senelerde daha çok bisikletli insan görmek umuduyla diyeyim...
Günün hatırası olması amacıyla birkaç fotoğraf bırakıyorum buraya, fotoğrafların sonunda kendi youtube kanalımda paylaşmış olduğum videonun linkini bulabileceksiniz. Teşekkürler.

(link)👈👈👈
Başlangıç noktasından çekilişe katılmak için numara alan katılımcılar, sürüş sonunda çekilen kurada bisiklet kazanma şansı yakalıyorlar. Şanslı 10 kişiye bisikletleri o an takdim ediliyor.
Sakarya'mızın bisiklet şehri olma yolunda hızla adım attığı bu senelerde daha çok bisikletli insan görmek umuduyla diyeyim...
Günün hatırası olması amacıyla birkaç fotoğraf bırakıyorum buraya, fotoğrafların sonunda kendi youtube kanalımda paylaşmış olduğum videonun linkini bulabileceksiniz. Teşekkürler.

(link)👈👈👈