Scudo Sports

Trafiğe katlanamadım katlanır aldım

Scudo
hayirli olsun gule gule kullanin nasipse bende dusunuyorum:)

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
  • Beğen
Güle güle kullanın, bildiğim kadarıyla forumda inceleme yazısı yok sizden bekleriz :) kazasız keyifli sürüşler

Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah [emoji4]

• Beğen
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ben tur bisikleti kullanıyorum şuan da ama katlanırımı özlemiyor değilim ilerleyen zamanlarda turumun yanına bi katlanır koymayı düşünüyorum kazasız belasız güle güle kullanın :)

• Beğen
@samettanoglu hayırlı uğurlu olsun. Bende istiyorum. bu yaz mtb aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda katlanır bisiklette alacağım. Nasıl bari? Kullanımı rahat mı :)

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun, bende katlanır bisiklet alma arefesindeyim, umarım memnunsunuzdur. Artılarını ve eksilerini yazarsanız bizlerde bilgi sahibi oluruz bu bisiklet hakkında :)

Güle güle kullanın. Bende bu aralar alacağım. Dün decathlon da B'twin 500 modeliydi denedim hoşuma gitmişti. Diğer alyernatifimde Mosso Marine :) bakalım bende galiba Mosso alacağım.

• Beğen
@h.erarslan86
Mosso'yu bilmiyorum fakat btwin 500 ü tavsiye etmedi deacthlonda çalışan arkadaş..bende kron aldım dün..krona da bakın derim ne kaybedersiniz :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Narki hangi modelini aldiniz kron un? Kaca aldiniz? Bende katlanir alacagim ama birkac marka arasinda kararsiz kaldim.

Kron fd 500 aldım 2 adet 1750 tl ye. Kron a da bir bak istersen..ben görünce tamam budur dedim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar kron un internet sitesinde neden fd 1000 ile ilgili bilgi yok bilen varmi acaba?

@ayarsizsair @ScaryEnemy çok fazla sürme imkanım olmadı 2 km civarı kullandım. Bir hafta kullanıp artılarını eksilerini yazarım sizlere :)

Herkese çok teşekkürler :)

Görüntüsü itibari ile de çok hoş bir bisiklet tarzı..Malum İstanbul gibi büyük yerlerde toplu taşıma sorununu da ortadan kaldırmışsınız :) Hayırlı olsun.

Geri