Scudo Sports

Tracking number sorunu.. !

Sarper Salt

Aktif Üye
Tepki
65
Herkese merhabalar

Evans cycles'dan almış olduğum ürünler muhtemelen gümrüğe takıldı. Fakat asıl sorun şu : verdikleri track number 10 haneli, yani kısa. Barkod numarası istenilen yerlerde, (hem PTT hemde Royal Mail'in sitelerinde) 13 haneli olması gerektiği yazıyor bu yüzden takip olayını gerçekleştiremiyorum.. Bugün PTT'ye gittim oradaki beyenfendide aynısı söyledi 13 haneli olması gerekiyormuş..

Örnek olarak AA012345678GB yani ilk ikisi harf 9tane rakam son ikisi yine harf, fakat bende en başta bir harf (W) diğer 9 rakam mevcut fakat sonda 2 harf yok..

Daha önce evans cyclesdan alışveriş yapan arkadaşlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim.. Diğer haftasonu tura çıkacağımdan dolayı malzemelerin en geç diğer cumaya kadar elimde olması gerekiyor..
Teşekkür ederim ilginize.. Not: Konuyu yalnış yere açtıysam özür dilerim..

Scudo
Son iki harfe GB yazmayı deneyin.
Muhtemelen Great Britain'in kısaltmasıdır.
Ama ilk harfin eksikliğini anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Sarper Salt
Teşekkürler cevap için GB yazdım dediğiniz gibi fakat ilk harf hala meçhul..

bahsettiğiniz numara takip numarası değil sipariş numarası. evans'tan üç kere paket aldım ve hiçbirinin takip numarası yoktu. ptt ile geldiğinden gümrükte takılma konusunda bir problem yaşayacağını sanmam. tabi ufak bir paketten bahsediyorsak :)

ne kadar oldu alışveriş yaptığınız? benim en geç 1,5 haftada elime ulaştı siparişim.

• Beğen
cevaplar için teşekkürler..

evans cycle' a sordum yardımcı olamadılar, ben takip numarası sanmıştım sanırım bundan dolayı yardımcı olamadılar..

paket ebatları olarak büyüktür çünkü katlanamayan lastik almıştım.. peki bu paketten haber almamın bir çözümü var mıdır ? malum az para vermedim.. :( kaybolup gitmesine göz yumamam..

bugun 8.gün oldu fakat gümrüğe takılıp takılmadığını nasıl anlayabiliriz takip numarası olmadan, başka bir yolu varmıdır ?

Geçen hafta benim selem gelmişti Ptt ile, oradaki görevli adi posta şeklinde geldiğini söylemişti, kargo şeklinde değil, takip numarası da yok dolayısıyla. İngiltere'den birinin gönderdiği mektubun nasıl takip nosu yoksa bunun da yok, teslim ederken de kimlik sorgulaması olmuyor o yüzden. 75€ sınırını geçmediysen bir şekilde ulaşır. Benim 11 günde geldi (araya bayram tatili de girmişti gerçi).

• Beğen
75€ sınırını geçmedim fakat, yılda 5 kere alışveriş yapılıyormuş diye biliyorum, o sınırı geçtim.. bu 8.veya 9. alışverişim olacak yurtdışı.. Gerçi sele elime ulaşmıştı, sele de 7.alışverişimdi ve kargoya verildi mailinden tam 6 gün sonra elime ulaşmıştı.. Hala beklemedeyim inş gelir, fakat bir şey daha öğrenmek istiyorum.. Takip no olmadan haber alamazmıyız kargodan.. ?

Evet yazdıgınız gibi takip numarası olmadan haber almanız mümkün değil.Royal mail ile 2 kez sipariş aldım Chain den ve Evans dan 7 günde elime ulaştı.Sıkıntı olacağını sanmıyorum 1-2 gün daha sabretmek gerek bence.İnşallah eksiksiz ürünlerine kavuşursun.

• Beğen
Bugün paketim geldi DHL ile.. Gecikmenin nedenini ise haftasonu ve dünkü Zafer Bayramından dolayı olduğunu belirtti postayı getiren arkadaş.. Yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkürler..

bu konunun şehir-tur bisikleti ile alakasını düşünmekteyim halen??

@halil fatih akbaş

ilk mesajı sonuna kadar okusaydınız kafanızı meşgul etmemiş olurdunuz..

Konuyu bile bile neden yanlış yere açarsınız anlamıyorum mesaj ve konu krililiği yaratıyoruz. Hiç olmadı yöneticilerden yardım alarak konuyu doğru yere açmamız gerekir. Bu konuda duyarlı olmmız gerektiğini düşünüyorum

Geri