Scudo Sports

Trabzon - rize günübirlik turu

JusTiMe

Siyah Bisiklet Delisi
Tepki
1.079
İsim
emre
Bisiklet
Mosso
Evet arkadaşlar ramazandan çıktıktan sonra artık ilk pazar günü mü olur bilemeyeceğim. Bu turu duzenleyecegim. Sabah namazından sonra turu gerçekleştireceğim. Bakalım bol bol fotolarla karşılama niyetiyle...

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
Geçen sene Trabzon'da idim. Günlük olarak Trabzon merkezden Beşikdüzü'ne gider gelirdim. Trabzon da olup size katilmak isterdim doğrusu. :harika:

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Beşikdüzü rize yanında devede kulak kalıyor tabi. Bu sefer ki tutum hız ölçekli tür olacak ortalama tim en az yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden çekeceğim resimler Rizeden olacak.

Merkez içindeki Park (link)
Farklı 1 açıdan (link)
Rize Kalesi (link)
Rize Kalesi (link)
Of Çıkışındaki güzel yüzülecek yer (link)
Eğlence Ve Spor Merkez(Of) (link)
Trabzon - Of Merkez (link)
Günübirliğim hüsranlarla sonuçlandığı için böyle sonuç karşınıza çıktı.
Sabah 3:30larda bütün hazırlıklarım bitip bisiklete atlayıp Vurdum yola günün ilk ışıkları Kaşüstü(Yomra Mahallesi)oralardayken tabi hava bulutlu ışık desemde sadece gün aydınlıktı güneşi ise Yomrada sonraki ilçemiz olan Arsinde görmüş oldum. Turu devam ettirirken Ofa yaklaştığım zamanlarda ayaklarım yoruldu ve açlığımı hissettiğim için Of çıkışlarına doğru Benzinci de 1kaç şey atıştırıp ve ilk dinlenmemi yaparak çıkış yaptım. Saati sorarsanız Rize vardığımda adama sorup öğrendim ki 7:27 olduğunu söyledi bana...
Buluşamayacağımı anladığımdan kendim etrafta şehir turu yapayım dedim ama ne bileceğim pek 1 şey yok zaten ayaklar yorgun istek yok. Moral düşük derken Kaleye çıkmaya karar verdim. Maksat Öğle namazı gelsin diye neyse oraya gittiğimde dondurma gazoz limonata kuruyemiş falan öğütüp 11e yakın zamanlarda oradan çıkış yaptım sonra bu sefer sahili dolanayım derken saat 12:15lere kadar gezip gittim 1711 yılında Kurulmuş olan Şeyh camisine orada namaz kıldıktan sonra Bu gösterdiğim parkta 2 poğaçayı yiyip dinlendikten sonra gitmeye karar verdim. Tabi popo feci tahriş oldu. Oturamıyorum Popo ağrısına gelirsek bu 4saatlik yolculuk bitince acısı kendini göstermişti ve yollardaki parkelerin güzellikleriyle ciddileşti böylece oluşuverdi :D Arkadaş her yer bu parkelerle dolu normal asfalt olan yollar sadece şehirler arası yollar başka yok :D Gidişim 4 saatken gelişim 5 saate vardı sebebi zaten belli :D Diğer resimleri hoşuma gittiği için çektim :D

• Beğen
Tepkiler: Zodiac193
Uşağum resumler açılmayu (uydurdum Karadeniz şivesini, pek olmadı heralde :confused:)

Büyük cesaret trabzon da baya yaşamış birisi olarak yayaya saygı hiç görmedim. Dikkat et bisiklet kullanırken :)

@TurkBey Yayaların pek saygısı yok Tır sürenler iyi onlarla çok sorun yaşamıyorum otomobil sürenler felaket :D

Geri