veyselozcelikk
Aktif Üye
- Tepki
- 375
- İsim
- Veysel
- Bisiklet
- Giant
Türkiye turumuzla ilgili görselleri zaman buldukça paylaşıyorum. Daha önce Karadeniz hattının görsellerini(Türkiye Turu | Karadeniz (Az Yazı Çok Görsel))paylaşmıştım.
Şimdi ise Dünyanın en tehlikeli dördüncü yolu, Trabzon Bayburt D915 yolunde yer alan Soğanlı geçidi Derebaşı virajlarına ait görselleri de aşağıya yüklüyorum.
Önce tırmandık sonra aynı yoldan geri dönüp iniş yaptık.
"S" Virajların olduğu kısımda yoğun sis olduğu için görüş mesafesi en fazla 8-10 metreydi. Dolayısıyla virajların fotoğrafını çekemedik. Ancak virajlara giden yolların fotoğraflarını çekebildik.
Zaman içerisinde Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerini de paylaşacağım.
Benim için özel bir anlam taşıyan bu yolla ilgili görseller;
Öncelikle bu yolun genel hatlarını paylaşayım, benim çektiğim bir fotoğraf değildir.
Bundan sonraki fotoğraflar bana aittir
Uzungöl, Karaçam ayrımı. Yılın her ayı bu tabela oradadır
Yüksek rakımlarda kendimi tabiatın bir parçası olarak hissedebiliyordum...
Virajlrın yakınında bir gece konaklayıp ertesi gün erken saatlerde o yolu katetmek istedik;
"Gidin topunuzu başka yerde oynayın!" bakışıdır bu =D

Ve oradayız... Hava oldukça sisli, aylardan Temmuz, rakım 2200;

Bu sadece ufak bir bölümü. Ne yazık ki Doğa bize bu kadarını fotoğraflamamız için izin verdi;

Hoşçakalın
Şimdi ise Dünyanın en tehlikeli dördüncü yolu, Trabzon Bayburt D915 yolunde yer alan Soğanlı geçidi Derebaşı virajlarına ait görselleri de aşağıya yüklüyorum.
Önce tırmandık sonra aynı yoldan geri dönüp iniş yaptık.
"S" Virajların olduğu kısımda yoğun sis olduğu için görüş mesafesi en fazla 8-10 metreydi. Dolayısıyla virajların fotoğrafını çekemedik. Ancak virajlara giden yolların fotoğraflarını çekebildik.
Zaman içerisinde Doğu Anadolu ve Akdeniz Bölgelerini de paylaşacağım.
Benim için özel bir anlam taşıyan bu yolla ilgili görseller;
Öncelikle bu yolun genel hatlarını paylaşayım, benim çektiğim bir fotoğraf değildir.
Bundan sonraki fotoğraflar bana aittir

Uzungöl, Karaçam ayrımı. Yılın her ayı bu tabela oradadır

Yüksek rakımlarda kendimi tabiatın bir parçası olarak hissedebiliyordum...

Virajlrın yakınında bir gece konaklayıp ertesi gün erken saatlerde o yolu katetmek istedik;
"Gidin topunuzu başka yerde oynayın!" bakışıdır bu =D

Ve oradayız... Hava oldukça sisli, aylardan Temmuz, rakım 2200;

Bu sadece ufak bir bölümü. Ne yazık ki Doğa bize bu kadarını fotoğraflamamız için izin verdi;

Hoşçakalın