Scudo Sports

Tour of Turkey hakkındaki yorumlar !!!

Oxsy

Forum Bağımlısı
Tepki
1.956
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti

İlk 2.20 saniyeye kadar olan kısımda yapılan açıklamalar oldukça ilgi çekici.

Aşağıda paylaşacağım resimdeki söz benim sözüm değil ama ilk 2.20 saniyelik bölümde yorum yapan "bisiklet severlere yada binenlere" güzel bir cevap niteliğinde...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400584_2706368212522_1056280028_2887991_2078869471 _n.jpg

• Beğen
Tepkiler: sonerveozer
Scudo
yorumlar güzel bence, evet böyle uluslararası organizasyonlara açız, bir tek 2.20 . dk da yapılan sporcumuzu kamerada gördüğümüzde Trt spikerinin durumu bizim acizliğimiz gibi bir cümle kurulmasaydı iyi olurdu kendi takımlarımızı yarışta görmek güzel , beklentiler yüksek...

paylaşım için teşekkürler...

Belirtilen süre içinde eleştirilebilecek bir ifade göremedim.Tura katılan yerli sporcuların azlığı, en ufak başarının bile canhıraş anlatımı, her dalda olduğu gibi bu spor dalında da başarılara aç olduğumuz kaçınılmaz bir gerçektir.

Ayrıca 2.resimdeki ifadeye katılmıyorum....Eleştiri sorgulamayı, sorgulama cevapları, cevaplarda doğruya giden adımları getirir.Yapmanız gereken bilen ve bilmeyenin eleştirilerini ayırt etmektir.

Eleştiri her zaman olmalıdır.Önemli olan eleştirinin dozu ve niteliğidir.Kötü niyetli veya kaba eleştiriler çözüm olmaktan uzaktır.Eleştiri ve sorgulamayı red eden bir sistem ise ya ilkel kalır, yada yok olur...

Geri