Scudo Sports

Tour de Samsun - Eşime atak çektim

sccetin

SCC
Yönetici
Tepki
5.689
İsim
Serhat C
Samsun'da eşimle sık sık kafa dağıtmak için gittiğimiz çok güzel bir gölet var. 20 git 20 gel, tırmanışı az ve hafif 2 saatte tertemiz bir rota. Bu süre ve mesafede böyle güzel bir yere varabilmek bizim için çok değerli.

Dün yine buraya gidelim dedik ve sevgili @Rhodiumm'un drone aldığını ve o taraflarda olduğunu öğrendik; madem öyle siftah yapalım dedik. Çok kısa bir eğimde o an 'acaba yukarıdan nasıl görünür' düşüncesiyle atak yaptım. Sonra bu küçük düşünce eve gelince bu videonun fitilini ateşledi.

Aslında Ayberg çok güzel bir video da yaptı fakat aklıma bugün bir hinlik geldi ve videonun ham hâlini rica ettim ve sonunda da Leyla ile Mecnun'a selam çakmalı biraz 'troll' bir video yaptım :)

Yapım aşamasında diğer ''ciddi'' videolara nazaran daha fazla keyif aldım; sanırım devamı gelecek :)

Scudo
Çekim, kurgu ve özellikle helikopter sesi çok başarılı olmuş. Elinize ayağınıza sağlık.

Tek olumsuz yorumum, anlatım yapan arkadaş çok yorgun gibi. Biraz daha heyecanlı olsa 10 numara olacak.

@sccetin maşallah manzaraya bayıldım güzel çekim olmuş kardeşim. Yarışın sonunda kaybetmişin gibi geldi. :)

Moderatör olmuşsun senin adına çok sevindim. Foruma katkısı olan bir arkadaştın zaten ve daha da faydalı olacağını umut ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.:harika:

Sevgili meslektaşım @sccetin yazdıklarınızı ve videolarınızı severek takip ediyorum. Devamını da bekliyorum.

Bir öneri olarak, videolardaki anlatımı biraz daha canlı bir ses tonuyla mı yapsanız acaba?

@a.valverde Amaç ne ? Alay etmek mi? Yanlış bi soru mu sordum birader? Sorunun muhatabı değilsin ne demeye atlıyosun?

@emir yakup bulut kendisi moderator olmus ve tebrik edilmis, siz de "kimin yerine" diye sormussunuz. Benim yerime diye soyledim. Ben cok memnunum. Var mi otesi ?

sizin memnuniyetinizle bi sorunum yok.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben Necmettin adlı kullanıcıya Serhat Çetin'in kimin yerine moderatör olduğunu sordum, hepsi bu.Şimdi bu düzeltmenin ardından biri sorumu cevaplayabilir mi ya da belki de 10 yıllık bisikletforum olayını sonlandırmanın vakti gelmiştir.

sizin memnuniyetinizle bi sorunum yok.
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben Necmettin adlı kullanıcıya Serhat Çetin'in kimin yerine moderatör olduğunu sordum, hepsi bu.Şimdi bu düzeltmenin ardından biri sorumu cevaplayabilir mi ya da belki de 10 yıllık bisikletforum olayını sonlandırmanın vakti gelmiştir.
Hemşerim sakin ol, sıkıntının sebebi ney?

@emir yakup bulut forum yöneticiliği nasıl atanıyor bilmiyorum. Forum Yönetimi belki karar alıp bir Moderatör daha almış olabilirler. Ben hayırlı olsun dedim. İş buraya nereden geldi anlamadım.

Şimdi kesin bir yanlış anlaşılma var.@emir yakup bulut ile Samsun bahsinde çok kez yazıştık. Bugün biraz gergin. Hatta ilk defa şahit oluyorum.@a.valverde ilede mesajlaşıyoruz hem burada hem triatlonforum da. Yani sakin olun lütfen.

@sspl valla haklısın galiba benden ötürü. :)

Geri