Scudo Sports

Tour De sakarılıca(eskişehir)

jemboy

Daimi Üye
Tepki
619
Pazargünü bisikletlerle alpagut yolundan sakarılıcalarına gidicez orada havuza girip dönüş yolunu durma göre değerlendiricez arkadaşlar gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur Not:Kask takılması zorunlu olmasada %99 mecburidir arkadaşlar dikkate alınırsa sevinirim bide kondusyonu rampa cıkabilicek ve en az ortalama 20 km/h ile gidilicek kadar olan arkadaşlaradır sınırlama yapmak istemezdim ama şartlar gerektirir gelmek isteyen arkadaşlar havuz için yanlarında bir miktar ytl getirmeleri gerekmektedir saygılarımla....
Buluşma yeri ve saati bildirilecektir...

bozuk_para

Scudo
Kolay gelsin Selçuk :) Bu hafta biz yine kısa takılacağız galiba. Hep yol hep yol, ormanları özlemişik :D

Sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar ve eğlenceler....

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
Selcuk abi bende gelmek istiyorum aslında ayağım baya iyi durumda ama zorlarsam yarı yolda bırakır mı diye düşünüyorum bugün bi deniyim eğer iyi hissedersem gelirim..

• Beğen
@escudos

Yasinim canın saolsun senin sağlığın daha önemli bi dahaki sefere tekme atccaan yeri ii seç ki gezilerden geri kalma :D daha cok gezeriz merak etme sen

• Beğen
tamam Selcuk abı bı dakıne sercanın resmını başka bi yere asıp orda tekme atarım:D:d:D:D

• Beğen
çıkış yeri ataturk stadyumunun yan tarafındaki dış sahada bisiklet odasının onudur arkadaşlar bilginize gelmek isteyenler 7:30 8:00 arası orda olsunlar

• Beğen
Selcuk abi ben kesin gelemiyorum sıze ıyı eglenceler..bı daha kı sefere gorusmek uzere

• Beğen
@escudos

yokluunu hissetces valla yasinim sen olmıyınca ben sercanı kimle karıştırcam :D off offf neyse salığın daha onemli daha cok gezeriz

• Beğen
OOO ama isim hakkımızı hiç sormadan almışsınız :)
Tour de Amasra ,Tour de Kızılcahamam ,Tour de Antalya olympos :)
Hayırlı yolcuklar ayaklrınız pedaldan eksilmesin inş:)

@murty

Yaf ben aslında sorcaktım ama baktımki bi çocuk var oda almış onun gezisinin adı şeydiii ıııı heh tour de france işte bende ondan cesaret aldım:D

valla bidaha olmas ;)

• Beğen
Bu arada gezimiz arkadaşlarımızın problemleri cıkması nedeni ile gelememelerinden dolayı 24 agustos pazara ertelenmiştir duyurulur :)

• Beğen
Geri