Scudo Sports

Tour de France basliyor ! Prologue da Londra`da Olmak

shealien

Aktif Üye
Tepki
37
arkadaslar!

Sizlere Londradan sesleniyorum. Tour de France acilis ayagi Prologue Londrada basliyor ve ben tum gun Londra`da olacagim.

Hava durumu parcali bulutlu gostersede burada havanin sagi solu belli olmuyor. Sabah gunesli basliyorsun oglene yagmur yagiyor aksam ustu bir bakiyorsun kar atistiriyor ve sonra tekrar gunes aciyor. Okyanusun ortasinda bir adada olmanin dezavantajlari olsa gerek. Bol bol fotograf cekmeyi dusunuyorum. erkenden start ve finis noktalarina gidip ortalikta takilacagim ve sans eseri bilindik sevildik yarismacilardan imza almaya calisacagim. yarin yarisi tv den izleyeceklere; dikkat edin yol kenarinda bariyerlerin arkasinda turk bayragi gorurseniz sasirmayin. boyum kisa olsada oralarda bayrak sallayacagim :)

cheers

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Scudo
ben her sene hiçbir etapını kaçırmadan izliyorum .bakalım bu sene ne olacak

Euro sporttan başka veren kanal yok mu ya...

@H.Çağrı

Uydu kanallarını karıştırıp azimle bakarsan bazen rastlaman mümkün. Ben çift çanaklı uydudan değişik kanallarda bulup izliyorum. Özellikle ispanya ve italya kanalları bu işe çok ilgili. Üstelik eurosport sunucusunun saçma sapan yorumları ve bilgisiz, özensiz sunumundan da eser yok. Kolay gelsin...

@Daywalker

Bazen şifreli olabiliyor onlarda...Çok güvenmemek lazım...Şifre girince insan yıkılıyor...:D

forumda bir tour de france bölümü açılsa nasıl olur arkadaşlar?

@specialagent

Aslında iyi olur, takip edemeyenler interneti kazımak zorunda kalmak yerine pek çok şeyi bu başlıktan kısaca öğrenebilir ve olaylar üzerine tartışabiliriz.

Uydu kanallarda şifre olayına gelince, uydu receiver'ına düzenli BIOS güncellemesi yaparak bu şifreyi aşmak çok kolay. Elbetteki illegal bir yol, ama sonucta Fransa turunu izleyecegiz, buna deger ;)

İtalya turu geldi geçti pek ilgilenen olmadı...Gerçi Fransa Turu başka ama....

Tur favorileriniz kimler....?
Bakalım tutturabilecekmiyiz...

Benim favorim geçen senenin İspanya Turu şampiyonu Astana'lı Vinokourov...

@ismailofli

T-Mobile'de yarıştığı yıllardan Vinokourov'u ben de severim. Genel olarak sporcuları pek tanımıyorum. Denizli'de izleme şansım olmuyor pek. Ama en sevdiğim takım olduğu için forza T-Mobile diyorum:D

@Daywalker

Sen T Mobile hasta..Alem de senin T-Mobil şapkanla formana hasta...:D

@Daywalker

Şuanda bulunduğum yerde uydum ve kablolu yayınım yok... olduğu yerde izliyorum zaten...

Astana geçen senenin intikamını feci alacak , kasıp kavuracak ortalığı
Andreas Klöden de Astana'da gözüküyor bu sene.
Organizatörlerin UCI pro-tour'da, bisikletçileri puanca ön sıralarda olan
böyle bir takımı çağırmamaları ayıp olmuştu bence.

Eurosport'un Türk spikerleri biraz alakasız konulara kayabiliyolar yarış sırasında,
ingilizce yayını dinliyorum genelde, Eurosport1 ve 2 bu sene etapları tamamen
verecekmiş dönüşümlü olarak.

@specialagent

Zaten yılda bir kere oluyor ve bir ay sürüyor.Bölüm yerine konu açılsa daha iyi olmazmı;) Hem ben bunu her gün takip edip forumda güncel tutmaya çalışacağım.Elimden geldikçe.
İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Geri