Histogram
Üye
- Tepki
- 90
- İsim
- SERKAN
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Herkese merhaba arkadaşlar. Sizlerle yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum. Geçen sene Temmuz ayında Topeak marka gidon çantası aldım. Üründen genel olarak memnunum fakat bu kış yağmurda kullandım ve açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım. Koruması olmasına rağmen çantayı ıslaklık geçiriyor ve bir süre sonra bu ıslaklık çantanın içine geçiyor. Çantanın içinde fotoğraf makinam ve lens vardı. Hepsi nemliydi. Bu çantayı araştırmaların soınucunda almıştım ama yanlış seçim yaptım galiba. Başka bir sorunda ürünün arka tutma kısmından dikişleri atıyor gibi geliyor ama bu şimdilik pek önemli değil. Bilmiyorum belkide piskolojiktir. Ekipmanımın toplam ağırlığı 2.5 kilo maks. Taşıma kapasitesi 5 kilo yazıyor. Erdoğanlar bisikletten almıştım. Kendilerine yağmur konusu ile ilgili mesaj attım. Firmaya yazdıklarını ve cevabı bana ileteceklerini yazdılar. İlgileri için teşekkür ederim. Ama firma herhangi bir şekilde dönüş yapmamış anlaşılan .şimdi ben yazmayı planlıyorum. Konuyla ilgili video ve fotoları yükledim. Ben uzun turlara çıkmaya başladım yazın pek problem değil ama önümüzdeki kış böyle çok zor. Bu akşam muhtemel firmayada yazmayı planlıyorum. Bu çantadan kullanan varmıdır?