Scudo Sports

Topeak redlite ii arka stop far

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
(link)

Merhaba arkadaşlar. Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Ürün hakkında birkaç kelam yorum alabilir miyim ?

Scudo
açıkçası topeak ürünlerini beğeniyorum ama bisiklet aydınlatması için bende cateye obsesyon. rapid3 ve rapid5 kullanıyorum. biraz büyükler ama güzeller. bu ürünü inceledim. ben biraz geri kafalı olarak CR2032 gibi pillerle çalışanları pek verimli bulmuyorum.

şimdiden hayırlı olsun alacağınız ürün.

Bu pilli olan sanırım. Şarjlı pil alırsanız uzun süre şarjı gidecek ve işinizi görecektir.

@Hüseyin Külcüoğlu

Urunu kullandim, daha sonra kisa mesafe suren bir arkadasima verdim. Yeni piller ile is goruyor ancak cok guclu degil. Guclu ariyorsaniz Topeak Redlite Mega tavsiye ederim, yoksa is gorecek bir isik.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için. Kafam şuan çok karıştı. :)

(link)

Şöyle birşey alsam ne düşünürsünüz peki ?

@Hüseyin Külcüoğlu

Lazer falan bosuna para harcamayin, rekor hizli pil tuketiyor ve hic bir gorunurluk saglamiyor trafik vb arac aralarinda, bizzat denemistim. Onun yerine biraz daha ekleyip guclu bir isik alabilirsiniz, 2 tane de sarj olabilen pil alirsaniz, uzun sure kullanabilirsiniz. Ayrica sele borusuna, cantaya vb yerlere takilisi ve yapisi ciddi saglam redlite meganin. Maalesef ucuz degil. Fiyat heryerde ayni olmayabilir, belki daha ucuza belki daha pahaliya bulabilirsiniz.

(link)

Aksesuar alırken fiyat performans karşılaştırması yapmak gerekir. Çok pahallı ürünlerden ben uzak duruyorum, fener tarzı ürünler alınırken pil Tipi önemli mümkün olduğunca kalem veya ince pilli olanları tercih etmelisiniz. Son olarak ürünü almadan önce kullanan birinden görüşlerini özellikle olumsuzları sorun. En sonunda kararı verecek olan sizsiniz.

Sony Xperia Z cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arka far güzel bir şeye benziyor, ancak lazer verisakeet arkadaşın dediği gibi, pek işlevsel birşeye benzemiyor.

• Beğen
Tepkiler: İnanç Akyürek
Bildiğim kadarıyla ki bende araştırmıştım bu modeli yanılmıyorsam saat pili ile çalışıyordu bu yüzden almaktan vazgeçmiştim cateye omni 3 aldım stop lambası olarak çok memnunum 3 çeşit yanma özelliği var 1- Devamlı parlak 2-Fasılalı parlak 3-Flash ( çakar ışık ) ...Aslında ben cateye set olarak aldım velo 7 km sayacı ,omni 3 ve ön far da aynı stop gibi 3 çeşit yanma özelliği ,km sayacından da ,stop ve ön ışıktan da çok memnunum şiddetle tavsiye ederim....(link) ...bu aldığım setin aynısı ama ben ebaydan kargo bedava 50 dolara bulup aldım size verdiğim linkteki fiyat pahalı sadece stop düşünüyorsanız ebayda cateye omni 3 diye aratın bulursunuz....

reklam gibi oluyor ama CAT EYE TL-LD 150-R, 5 LEDli, 2 adet AAA pil ile çalışıyor. benim tavsiyem bu olur. günde 2 saat karanlıkta kullansanız, 1-1,5 ay pil ömrü olur yaklaşık olarak.

Ben linkteki farı kullanıyorum gayet memnunum. Fiyat olarak da iyi bence. Tek kötü yanı 1 modu var sadece, yanıp sönme yok.
(link)

Geri