Scudo Sports

TİMe iS BmX TiMe

Scudo
Hareket güzel, bisiklet güzel. :)

evet yeni çalışmalar içindeyim kendime mart ayı gibi khe bıke alıcam o zaman işte kendimi daha çok geliştiricem

güzel hareketler...
Ayrıca renk çok güzel bisikletin:)

cok saol rengı bole ıstemıyodum ama bole olması gerektı mor dedık lıla yaptılarnapalım onemlı olan ustundekı dımı:d

Berkin bunlar cok az kalıyor bize ya daha yolla. benim haraketlerimi ceken yokki hep tek biniyorum burda..

@Jr.BMX

gel sende bizimle burada bin :p

Demesi kolay be sinan nasıl geliyim :)

güzel hareketler, fotolar da net çıkmış, 2. fotoğrafında yüzün bize bakıyor olsaydı fotoğrafik değerde tam not alırdı :)
devam devam, tebrikler.

orda hareketle dusmemek pahasına kawga ettiğişm için makınaya bakmak biraz zor olurdu cunku cok dengesiz bi hareket baslangıcı

biliyorum, tabi zor bir hareket :) yine de daha etki bırakması açısından, düşeceğini bile bile düşmeden hemen önceki anda bir anlık da olsa bakmaya çalış, tabi çeken arkadaşına da iş düşüyor :)
Fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için tavsiye edeyim dedim, yoksa harika bir hareket.

sinan yardımcı oldugun ıcın cok tessekkur ederım kankı

çok güzel hareketler belliki çok çalışılmız paylaşım için teşekkürler :)

onemli değil ne demek asıl sizin gibi abilerimize bu sıteyi actıkları için biz tessekeu ederiz......

güzel resimler ve güzel hareketler.elinize ve ayağınıza sağlık.devamını bekleriz.

bisiklet nedir acaba mart gibi satıp hke ye geçicem demişsin de eğer uygun fiyatlı satarsan düşünebilirim...

Geri