bisikletcanavari
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.192
Selamlar. Neredeyse tam 1 ay oldu.Antrenman parkurumun yarısı bitmiş, Yalıköy yokuşuna doğru çıkıyorum. Bey amcamız solda dinleniyor. Yanına varıyorum başlıyoruz muhabbete. O Almanca konuşuyor ben Türkçe. Hadi ortada buluşalım İngilizce olsun, ona da yanaşmıyor
Birbirimizi anlamadan yaklaşık yarım saat muhabbet ediyoruz. Anlayabildiğim ender şeylerden biri de saydığı ülke ve şehirlerden anladığım, gezmedik ülke bırakmamış. Bir bisiklete bakıyorum, bi de anlattıklarından anladıklarıma. Anladıklarım arasında Almanyalı olduğu, budist olduğu ve (sanırım) çocukları ya da ailesi Avustralya'da idi.
Şimdi buraya kadar herşey normal. O gün amcaya eşlikte ettim, Yason kilisesinde keyif için sakladığım (40 km sırtımda taşıdım
) meyvelki maden suyumuda paylaştım. Fakat yakın zamanda okuduğum bir yazı kafamı allak bullak etti. Arkadaşlar, aranızda bu gezgini tanıyan, herhangi bir kulaktan dolma dahi olsa bilgisi olan var mı? Linkini verdiğim vatandaşa acayip benzemesinin yanında bilgiler bile tutuyor. Ama linkteki vatandaşın bi ton sponsorunun olmasının yanında bizim gezginin fren pabuçları bile demire dayanmış jnatı kesmişti. İnişlerde fren tutmadığından ayağını yere sürtmekten tabanları delinmişti. İşte burada bende kayış kopuyor. En azından fotoğrafa bakarak iki kişiliğinde aynı şahıs olup- olmadığı hakkında görüş bildirmenizi istiyorum.
Belki de çoook saygı duyulası bir gezgine, kişiliğinin farkında bile olmadan da olsa yardım ettim. Ama asıl kimliğini bilseydim daha büyük haz alacaktım
Şimdi buraya kadar herşey normal. O gün amcaya eşlikte ettim, Yason kilisesinde keyif için sakladığım (40 km sırtımda taşıdım
Belki de çoook saygı duyulası bir gezgine, kişiliğinin farkında bile olmadan da olsa yardım ettim. Ama asıl kimliğini bilseydim daha büyük haz alacaktım