muhiddin Forum Bağımlısı Kayıt 22 Şubat 2014 Mesaj 1.312 Tepki 981 Şehir istanbul Bisiklet Giant 1 Ağustos 2016 #1 kaza yapan bir arkadaşım için tiagra arka aktarıcı arıyoruz.fiyat olarak uygun bişey bakıyoruz. hediyede kabul edebiliriz.
kaza yapan bir arkadaşım için tiagra arka aktarıcı arıyoruz.fiyat olarak uygun bişey bakıyoruz. hediyede kabul edebiliriz.
gokean Üye Kayıt 2 Mayıs 2015 Mesaj 30 Tepki 47 Yaş 44 Şehir İstanbul İsim Gokhan Celik Bisiklet Specialized 2 Ağustos 2016 #2 dostum ben de satın almaya bakıyorum ama kimse tiagra arka aktarıcı satmıyor, satanlar da konulara ya da özel mesajlara cevap vermiyor. (yine tiagra arattım senin konu çıktı mesela )
dostum ben de satın almaya bakıyorum ama kimse tiagra arka aktarıcı satmıyor, satanlar da konulara ya da özel mesajlara cevap vermiyor. (yine tiagra arattım senin konu çıktı mesela )
therkut Aktif Üye Kayıt 3 Ağustos 2015 Mesaj 141 Tepki 131 Yaş 39 Şehir Muğla/Köyceğiz İsim Erkut 2 Ağustos 2016 #3 Bana da yakın zamanda bir tiagra arka aktarıcı lazım olacak gibi duruyor ama duruma bakarsak sıfır almak daha mantıklı sanırım LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana da yakın zamanda bir tiagra arka aktarıcı lazım olacak gibi duruyor ama duruma bakarsak sıfır almak daha mantıklı sanırım LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi