Scudo Sports

"threaded fork-threadless fork" nedir?

Bütün o parçaları ayrı ayrı yerlerden alarak da toplayabilirsin ama maliyeti daha yüksek olur. Bence sen bu seti İngiliz tip bottom bracket ile al. Ayrıca başka yerden italyan bottom bracket al. İngiliz bottom bracket'i kutusunu açmadan satarsın. Bu da bir alternatifdir.

Scudo
@clubber

hocam selam. bir konuda daha fikrini almak istiyorum izin verirsen. sele borusu alacam. kadroda sele borusunun takılacağı kısım 3 cm. sele borusunu da 27.2 mm almam gerekiyor sanırım, öyle mi?

@veysel dincer

Klasik bisikletlerde çoğunlukla sele borusu 27,2 mm dir. Emin olmak için borunun içini ölçmek lazım ya da Tommasini çizim gönderdiyse oraya bakmak lazım.

@clubber

hocam selam. bisiklet tamamlandı tamamlanacak ama yine bir sorun çıktı. fotoğrafını yüklediğim bisiklette kırmızıyla işaretlediğim parça eksik. ne grupsetten çıktı, ne de kadrodan. bu parçayı nasıl temin edebilirim, bir fikrin var mı? (altın rengi kadro benim kadro)

Dosyalar

• DSC05384.jpg
    DSC05384.jpg
    224,8 KB · Okunma: 32
  • WP_20160521_20_02_28_Pro.jpg
    WP_20160521_20_02_28_Pro.jpg
    99,5 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
O parçayı ayrıca alman gerekir. (aslında kadroya takıp göndermeleri gerekirdi). Türkiye'de de bulabilirsin ama birçok bisikletçiye sorman lazım. Klasik kadrolarda kullanılan bir parça olduğu için bulmak zor oluyor. (Aktif pedala sor zaman zaman getiriyorlarmış, ben sorduğumda yeni bitti dediler)

Ya da aşağıdakini alabilirsin. Ben almıştım, elimde bir tane fazla var. İstersen onu benden al ben kendime yeniden bir tane alırım(kullanmadığım bir kadronun üstünde duruyor).

(link)

@clubber

teşekkür ederim. göndermemiş tommasini. benim mi belirtmem gerekiyordu acaba, emin olamadım.
açıkçası bir hafta daha beklemeye tahammülüm yok. bir tane değil de, hem ön hem arka aktarıcı için iki tane lazım sanırım bana. var mı elinde iki tane?
bir de kadrodaki o parçaların üstüne mi monte edecez, yoksa o parçaları çıkarıp yerine stop'ları mı takacaz?

O takılanlar hem ön hem de arka için. Başka parçaya ihtiyacın yok.

O parçaların üstüne vidalanıyor.

Geri