Scudo Sports

Thorenc 110km (02/06/12)

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
Bugun erken uyandigimda nereye gideyim dusundum. Uzun zamandir Thorenc’e gitmeyi dusunuyorum; nasip oldu. Arabayla Grasse’ye gittim buradan Gourdon, Cipières, Gréolières, Thorenc, Valderoure, Séranon ve Grasse turu 90 km dusunuyordum ama google maps 110 km gosteriyor. fotograf makinesi'nin pilleri bitti;manzara guzel ama foto çekemiyorum. Yolu devam ediyorum; Valderoure, Séranon. Séranon'dan itibaren çok yogun bir sis var (20 metre'den uzak hiç bir sey gozukmuyor). gormemezlik bahane alarak ( yorgunum ) araba durmayi karar aliyorum;2 buçuk saat boyunca her geçen kamiyonet isaret ediyorum ama duran yok; sinirleniyorum ve tekrar bisiklete biniyorum; iyi yaptim 5, 6 kilometre sonra sis azaliyor ve kalan son 38 km çogu asagi iniyorlar.

Scudo
:) Sayın Frédéric bravo,süpersiniz Maşallah.Manzara'lar harika.Çoktandır tura çıkmıyordunuz herhalde.Teşekkürler...

ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş. Fransadan manzaralar izledik, gerçekten çok harika. Oradaki köy yolları bizim burada çoğu il ve ilçelerde bile yok, imrendik doğrusu :)

çok güzel bir ülke.
Sizin turları okuya okuya en sonunda Fransaya taşınmaya karar vereceğim :)

Geri