Scudo Sports

Teşekkürler FENERBAHÇE'm

GaLiP_

Aktif Üye
Tepki
36
herşeye rağmen sağolasın ... seneye artık ama teknik adam yanlış yaptı uğur ve kezman konusunda ...

• Beğen
Tepkiler: erhan438
Scudo
neymiş bu turdan cıkartılacak ders:

iki ayaklı müsabakalarda ilk macı alınca bayrakları kapıp taksim'e çıkılmayacakmııış.
atasözleri tecrubeyle sabit yerleşmiş dilimize. "erken öten horozun başı kesilir"

İstenilen oldu fenerbahçe şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. Hedefe ulaşıldı. Seneye güzel transferler ile bu sefer en az çeyrek final diyoruz. Teşekkürler FENERBAHÇE.

"Türk sporunun" üzerindeki "futbol" gölgesinin kalması adına olumlu bir netice çıkarılabilecek kadar önemli bir sonuç.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
ya atasöü filan ben bu tür şeylere inanmıyorum ama gerçekten sağlam para aldık uefa dan ve transferlerle en az çeyrek final diyoruz gerçekten seneyede var yani burada kırmızıyı siyahı maviyi fln brakıp herkesin 96 dk lıına fb li olması gerekiyordu ama ...

ayrıca kesinlikle katılıyorum soner abi

@GaLiP_

5-0'lık chelsea-GS macından sonra trübün boyunca 5çayı pankartı acan bir takımın taraftarlarının boyle bir istekte bulunması garip geldi bana. herkes hakettiğini bulur bence. nasıl davranırsan sanada oyle davranılır bu dunyada. doğanın kanunu bu. kimse bana milli duygular edebiyatı yapmasın bu milli mac değil.

basketbolda GS-BJK karsılasıcak ULEB cup'ta. bizim için alışık olmadıgımız bir durum oldugu için şimdi aman feneri tutalım diyorsunuz chelsea macında. ama sporumuz ilerledikce rekabetin olması gerektiğini siz de anlıyacaksınız.

@Tuonela

budur...

Bizimle sevinip bizimle üzülmeyen taraftarı ne yapalım biz... :D
Her koyun kendi bacağından asılır.

• Beğen
Tepkiler: heng ve mecaoz
@naillian

Fenerbahçe'nin türk sporundan çok kendi kasasına katkısı oldu. Daha uefa'ya 2 tane hakem gönderemiyoruz, ligimiz saçma sapan iddialarla çalkalanıyor... Başarının büyüklüğünü inkar edecek değilim, ama bunu ben Fenerbahçe'den başka kimseye mâl etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
arkadaşlar tartısmanın zamanı degıl sonucta yurt dışında TÜRK takımı diye gecti fenerbahcenin adı ve yenmesi süpriz oldugu için tüm dünyanın agzından bir anda TÜRK yendi dendi o yüzden fenerbahçeye teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
FENERBAHÇE her zmanki süperdi çeşke yar finalde oynasaydık ama gene Türkiye için süper bi sonuç

@Barış Kılınç

Kasasını dolduracak tabi, ne yapacak ki?? Fenerbahçe gelen parayla futbolcu alacak, Türkiye gelen puanlarla Şampiyonlar Ligine 2 takımla katılacak. Olay bu.

Hakem konusu daha çok tartışılır arkadaşım. Bir hakemin kararına saygı duyulmuyor, ertesi gün hakem Taksim Meydanında asılıyor!!. Uefa da bunu görüp maçlarına Türk hakemimi atayacak.
Daha çok beklersiniz.

"5-0'lık chelsea-GS macından sonra trübün boyunca 5çayı pankartı acan bir takımın taraftarlarının boyle bir istekte bulunması garip geldi bana. herkes hakettiğini bulur bence. nasıl davranırsan sanada oyle davranılır bu dunyada. doğanın kanunu bu. kimse bana milli duygular edebiyatı yapmasın bu milli mac değil." Birkaç kişinin yaptığı birşeyi milyonlarca kişiye maledemezsin.Aynı şeyleri sizlerde defalarca yaptınız.Milli maç olmayabilir ancak biz burda chelsea'yi yendiğimiz zaman chelsea'yi yendik diyoruz ama onlar bizi yendiği zaman türkleri yendik diyor fark burada.Kimse burda FENERBAHÇE'yi tutun destekleyin diye zorlamıyor sadece önümüzde köstek olmayın.Zaten FENERBAHÇE'nin sizin gibilere ihtiyacı yok kendi taraftarı var.Kendi başarısızlıklarınızıda FENERBAHÇE'ye çamur atarak çekememezlik yapmayın yeter.

Geri