Scudo Sports

Teşekkürler Emre.K.

SOZUAK

Forum Demirbaşı
Tepki
740
İsim
Barış SÖZÜAK
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Başlıkta adını yazdığım arkadaşımızın sattığı bazı malzemelere ihtiyaç olduğundan geri kalanı da yedekte dursun düşüncesi ile toplu olarak aldım. Gerek mesajlaşmamız gerek telefon iletişimi gerekse ilanda belirttiği şekilde malzemelerde en ufak bir sorun olmamasından dolayı kendisine teşekkür ederim.

Scudo
İşte bu çok önemli. Şimdi bu arkadaşımız bir ilan açsa ve satış yapmak istese, bu mesajı görenler tereddütsüz alır.
Burada bir çok insan ticari kar elde etme amacıyla değil, ürünlerini elinden çıkarmak için bu alışverişleri yapıyor. Ne olursa olsun dürüstlüğü elden bırakmamak gerekiyor.

@Kuzey Ege bence sen hiç konuşma "15 km kadar kullanılmıştır. Herhangi bir leke, sökük, yırtık bulunmamaktadır." demiştin tayttan kıl çıkmıştı giymeden sattım senin gibi dürüst olmaz olsun

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@mekolac arkadaşım bak, sen bana dedin ki, "sen yıkadın mı, gerek var mı?" ben de sana dedim ki, "evet yıkadım ama sen yine de yıkamadan giyme, neticede sıfır ürün değil"
sen ne yaptın, yıkadığımı söyledim diye yıkamadan giymeye kalktın. Mağazadan bile bir ürün aldığımızda eve gelip yıkamak zorundayız. Ki her şekilde her şey bulaşabilir, sıfır ürüne bile.
Ben sana eksiksiz ve konuştuğumuz şekilde bir ürün yolladım, ne bir eksik, ne de bir fazla. Hiçbir hatası da yoktu ayrıca.
İlave olarak da o materyalin senden gelme ihtimali yok mu?
Ben bir çok ürün sattım, ve bunları da kar amacıyla satmadım, kimse de bir şikayette bulunmadı.

@Kuzey Ege ya zaten giymeden geri sattım onu 125e yıkama ile alakalı problem yok sadece problem şu 80 km lik turlarda kendi taytımda olan kıllar 15 dakklık yıkama ile gidiyor. Ben bu tayttaki hayvan gibi kıllara anlam veremedim. Ben bir çok ürün sattım demek meziyet değil sen sattıysan bende sattım. gir profilime bak

ayrıca zaten yıkadım boyun kısmıda çok dardı formanın fermuarı çok dandikti neyse ya

@mekolac bak hocam, ben onu sana göndermek için paketlemeden önce her yerine uzun uzun baktım, sonuçta giyim ürünü bu, bir aksilik olmasın diye. hatta eşime de baktırdım, bir problem var mı diye. problem göremedik ve paketledik gönderdik.
sen demiş olsaydın ki, şurası yırtık, burada böyle bir problem var, alır o formayı yakardım. neticede ne o formaya, ne de senin 125 lirana ihtiyacım yok.
formayı beğenmemiş olup da ürünü geri vermek için bir bahane yaratmış olma ihtimalinin güçlü olduğunu düşünüyorum kusura bakma.
edit: ifade etmişsin yukarıda zaten,
boyun kısmı dardı, fermuarı dandikti diye :)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
@Kuzey Ege
Sizi kınıyorum.Biyolojik testlerden geçirmeden ürün satmanız hiç hoş değil.Ultrasoniic makinelerden geçirmeden satışa koymanız hele ki bu bir tayt ise size hiç yakıştıramadım.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@Kuzey Ege maden 125 tlye ihtiyacın yok benimde 125 lira için türlü türlü bahaneler uydurmaya ihtiyacım yok. boynu gerçekden dardı formanın kızarttı tur sonrası. Taytı zaten giymedim bu da böyle bir anımdır bu adama güvenmeyin elden teslim işinizi halledin. Ayrıca formayı yakardım diye meydan okuyucu cümleden sonra "ihtimali yüksek" demek biraz tezatlık oluşturuyor.

Ayrıca taytta kıl bulunabilir ama 15 kmde olması çok zor

@volkan Öz ben genetik test uygulanmasını talep ediyorum, adli yargı yoluna başvuracağım. ulu orta bunların gündeme gelmesi hiç hoş değil.

Güvenmeyin bana. Çok tehlikeliyim ben :))
arkadaş senin boyun ölçün geniş ise ben ne yapayım? torku firması ne yapsın? sonuçta bu sporcuların yarışlarda kullandığı orijinal bir ürün.
bütün işimiz gücümüz bitti, nelerle uğraşıyoruz.

@Kuzey Ege Allah bi daha işimizi düşürmesin yazdığın mesajlar iyi hoşda bu yamuk olmadı hadi eyvallah

@mekolac
bak şu kullandığın ifade ile yargıya giderim, çok ciddiyim

Hijyen sorunu olan ürünlerin alınıp, satılmasına sadece şaşırıyorum.

Hele tayt gibi ürünleri neden giyilmiş olanını alırlar bir türlü anlamam.al daha ucuzunu giyy.

@mekolac
Bende jelli tayt almak istedim ama o kadar para vermem, gittim sungerlisini 29 tl ye aldım.o taytla catalca turunda 155 km yaptım.

Hijyen sorunu olan ürünlerin ikinci elinin alınıp satılması zaten tuhafken bir de benim anlamadığım bu olay bu konu başlığında, hem de teşekkür mesajında neden gündeme geliyor, gidip şikayet konusu açınız yani. Kusura bakmayınız @SOZUAK "kıldan tüyden" meselelerle konuyu telef ettiğimiz için.

Tayttan kıl çıktı olayına üzüldüm. Sonuçtan giyilmiş malzeme olduğu belirtilmiş bir şekilde kalmış ve kıl-üy gibi şeyler hareket eder, pedin/kumaşın arasında gizlenir hareket ettikçe görünür/görünmez olur. Elbette hoş değil ama giyim kuşam mağazalarında bile giyerek denemek yasaktır bu tip şeyleri, yani bir şekilde bir kalıntı kalabilir diye. Bu kadar büyütmeyin. Bize de gelen bazı tıbbi cihazlardan steril edildiği halde insan doku parçaları çıkabiliyor. Hoş olmaz mideniz kaldırmaz ise ama en azından steril diyoruz. Burada da altı üstü bir kıl yani bu kadar hijyen konusunda hassas iseniz asla giyilmiş malzeme almamalısınız. Kuzey Ege' yi tanımam ama kötü niyetli olarak böyle birşey yaparak kendini neden baltalasın ki. Giyildi diye belirtmiş. Bu kadar detay aramayın. Yoksa malın ederini bilmem ama örneğin 150-200 TL lik bir eşya ise siz de ucuza alıyorsanız bu tip telafi edilebilir kusurlara katlanmak lazım. O da malın kendinden değil doğasından dolayı kusur bile sayılmaz. Siz de mu malzemeyi geri satarken dediniz mi kıl-tüy çıktı o nedenle satıyorum . Eğer belirttiniz ve alıcı da bilerek aldıysa ne güzel demek ki sorun edilmeyebiliyormuş diye düşünüyorum. Lütfen biraz daha yapıcı olun.

@ercst0rm Teşekkür ederim. Eleştiri kadar övgüyü de hakeden arkadaşlar çokça mevcut bunları dile getirmek gerekli.

@mekolac
Zorlamasına bakma.2 haftalık süreçte o kemik başları uyum sağlıyor,biraz gayret etmek ve ısrarla üzerine gitmek lazım.her tanıştığım arkadaşa israrla ilk başta pedli kullanma diyorum.

Geri