Scudo Sports

Teşekkürler Edip Dinçer

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.164
Bisiklet
Salcano
Edip Dinçer sana yönetimde kaldığın her dakika ve saniye boyunca teşekkür ederiz.

Buradaki emeklerin tartışılmaz. Ben ayrılmak isteyişini kısa süreli bir tatil olarak görüyorum. O yüzden güzel kardeşim en kısa zamanda seni tekrardan aramızda görmek istiyoruz. Biliyorsun ki senin yerin burada çok ayrı. O yüzden ben bu durumu bir ayrılıktan ziyade bir kafa izni olarak görüyorum.

Bu işi hiç benimsemesem de kararına tüm ısrarımıza rağmen saygı duymak düşüyor. Kendine dikkat et kardeşim.

Her şey için çok teşekkürler.
BF Yönetimi

Scudo
Böyle adamların yönetimde kalması gerekiyor. Kalemi (klavyesi) ve karakteri güçlü çok az adam var sanal alemde. Birkaç mesajına bile bakınca anlaşılıyor bu. Açtığın her konuyu dikkatle okudum. Umarım en azından yazmaya devam edersin hocam. Yardım isteklerimle de çok yedim başının etini. Teşekkür ederim. Umarım olman gerektiği gibi forumda olursun her zaman.

Bir yere gitmiyorum açıkçası, buralardayım hala :).

Sadece artık miadımın dolduğunu düşünüyorum. Bir yerde sürekli takılıp kalmamak gerekiyor diye düşünüyorum.

Kırdığım insanlar varsa affola.
Baş tacı birçok insanla tanıştım burada, hiçbirinin hakkını ödeyemem. Ben de herkese teşekkür ederim.

Birazdan konu açacağım "Yönetimden şikayetçiyim" diye :D

Daha az önce bir meselede yardımcı olmuştu sağolsun.Bırakmasına üzüldüm gerçekten.Ne talepte bulunduysam hiç ikiletmeden yatdımcı oldu hep.Allah razı olsun ondan.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
@Edip Dinçer

Edip, geç alınmış bir karar olmasına rağmen yönetimden ayrılman doğru oldu açıkçası. Sevindim ;)

@Edip Dinçer

dostum edip,bisiklet foruma 10 ocak 2009 'da üye oldum,1970'lerde internet yok idi,ev telefonlarından haberleşerek tur yapardık,ama öyle çok insan meraklı değildi bisiklet turlarına,hele hele emekli subay sitesinin gençlerinin çoğu futbol hastası idi,bize belediye saha verdi, o sahada amele gibi çalıştım ,gönüllü oldum ,basket sahası yapıldı,sonra beton döküldü,ve çizgiler çekildi,akabinde minyatür kaleler yapıldı ,mini futbol turnuvaları düzenlendi.18 yaşında çok iyi kalecilik yapardım,esentepenin en iyi kalecisi idim ,sirkeci spora yazıldım amatöre ,ama gitmedim ne hikmet ise,76 senesinde pejo yolu aldım bisiklet tarihi başladı ,temmuz ayı idi ,bunları neden anlatıyorum ,mahrumduk her şeyden,forumumuz yoktu,
benim için bisiklet forum aktivitelerimi paylaşabileceğim en iyi mekandır,burada bir aile gibiyiz.bu aileki bisiklete inanmış onu sevmiş onu hiç bir zaman bırakmamayı kendine misyon edinmiş insanlar var burada.evli olan dostların eşleri ile bisiklete binmesi ,ve bu sayının bu ülkede çoğalmasını temenni ederim,dün torkunun turunda artçılık yaptım,en arkada yorulan eşine destek olan bir bey beni duygulandırdı,demekki bir şeyler değişti,ben 70 'lerde bu kadar yoğun bisiklet sevdalısı görmedim, ilerisinden ümitliyim,bisiklet bu ülkede kitleselleşecek buna inancım tamdır
bisiklet forum yaşayacak yanılmıyorsam 2004 kuruluş tarihi ,burası çoktan oturmuştur.12 sene dile kolay,artık heybelili oluyorum, durmak yok, arada denizmiş menizmiş dinlemeyerek bu gıant yola 7 yıl ömür biçtim ve 7 yıl daha forumu bırakacağımı asla zannetmiyorum,burada beni çeken bir şey var anlayamadım gitti,face hiç çekmedi beni 10 tane dost var orada,son olarak bizleri bırakma edip dostum,bu forumdan başka marka olmuş bisiklet forum malesef yok,ben karşılıksız bu markaya turlarım ile destek olmaya yeminliyim.

Birebir diyaloğum aşırı olmadı ve yüz yüze tanımıyorum. Lakin zaman zaman göreviyle alakalı yahut farklı konularda danışıp sorular sorup yardım istediğim de hep destek olmuştur. Tanışmak istediğim kişilerden şu forumda..

Sevgili Edip kardeşim bir yere kaçamazsın zaten :) bu durumu biraz dinlenip tazelenmek için ayırdığın bir süreç olarak görüyorum hayırlı olsun
Sorular olduğunda (canını sıkmadan )ilk aranacaklar listemdesin hala

@ALİ den kurtulduk ya o yeter. :hhhhhh:

Ne zaman bir talebim olsa çekinmeden iletişim kurduğum değerli Edip. İyi ki varsın. Herşey için teşekkür ederim şahsım adına. Ferhat bırakınca da üzülmüştüm, senin ayrılışın da bir güç kaybı bence.

Edip ile yüz yüze tanışma fırsatımız olmadı ama telefonda ve mesaj yoluyla bol bol görüşme imkanımız oldu, Edip'in Scott kadrosunu aldığımda bana oldukça yardımcı oldu ve karşılıklı olarak birbirimize güvendik, ikimiz de pişman olmadık. İstanbula gezmeye geldiğimde ki inşallah bisikletim de yanımda olur "eski bisikletini bir tur vericem kendisine ama seleden tutup yanında koşarım :)" yüz yüze tanışmak istediğim birisi, yöneticiliğe ara vermiş olabilir ama forumdan ayrılmayacağını kendisi de söylemiş.

@Edip Dinçer Konudan az önce haberim oldu... Ne diyelim ister istemez insanın içi burkuluyor... Forumda yönetciliğin olsun, açtığın konular olsun, duruşun olsun, insanlığın olsun saygı duyduğum insanlardan birisin... Umarım bu gidişin kısa bir zamanda dönüşü olur...

@Edip Dinçer sen hayırdır :eek:
madem öyle oldu senin yerine ben geçeyim ozaman :krsn:
hayırlısı olsun diyelim :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Geri