Scudo Sports

Teröre Karşı Birlikte Pedallayalım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@mehmet ankaralı

genç dostlarım orta yaşlı arkadaşlarım ve yaşıtlarım acımız büyük tabi,, ama metanetli olacağız bu olayı sadece bayraklar ile kutlarız sessiz bi biçimde herkez bisikletine bayrak koysun derim bende büyük bi bayrak var yer olarak
bi mekan belirleriz ,yalnız bu pazar 23 ünde cengiz kaptana destek vereceğim ayın 29 unda ise iznik var ama hava biraz kötü kapalı,, yağmur genelde biliyorsunuz olayı etkiler
,bu olay için kasımda yaparız bi aktivite ve belgrad a gideriz bayraklar ile tabi bu sefer para alınan yerden girmeyeceğiz başka noktadan girme yapacağız ..... kasım ayının 6 sında bi olay planlayacağım kurban bayramının ilk gününe gelmekte .....belgrad yaparız konuyu açtım

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=92506

Hz. İbrahim nemrut tarafından kendisi için hazırlanan ateşe atıldığında Allah'ın(c.c) izniyle yanmamıştı.

Tam bu esnada bir karıncanın bir damla su taşıyarak ateşe doğru gittiğini görmüşler ve sormuşlar;
- "Ne yapıyorsun küçük karınca"
- "Ateşi söndürmek için su taşıyorum"
- "Peki bunu bir damla suyla başarabilirmisin"
- "En azından safımız belli olsun"

2 sefer darbe görmüş millet olarak tepkisiz kalma dikte edildi küçüklüğümüzden itibaren.
Tepkisiz kalmamak lazım.

kudret abi bence taksim de toplanıp şehitliği ziyaret etmemiz daha anlamlı olacaktır bence

@ugur yılmaz

biz zaten milletçe hiç birşeye tepki vermez olduğumuz için başımıza herşey geliyor(terör ,zam,kullanılma ) sanırım hakediyoruz ki gibi davranıp ses çıkartmıyoruz vede devamı geliyor malesef

@FATİH ÇOLAK

olur istersen fatih sen organize et ben açtığım topiğe yazar ortak hareket ederiz...

@Kudret Kurtcebe

kudret abi senin çevren daha geniş ve daha tecrübelisin ben sadece bir öneri sundum organizasyon u sen hepimizden iyi ayarlarsın şimdiden teşekkürler

@ugur yılmaz

Yok boş duralım, sessiz kalalım, yanıbaşımızda insanlarımız katledilirken biz koyun gibi yaşayalım

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@FATİH ÇOLAK

fatih o vakit beşiktaşta buluşalım bu pazar ben iptal olurum cengize söylerim bayrak ile geleceğim ,,taksimde meydana gidelim atanın heykelinin oraya derim orda buluşalım derim...

2000 nisan-2001 şubat arası Çukurca Hakantepe de (Çayırlı üs bölgesinde geçici konuşlu operasyon bölüğüydük) askerliğimi Tim komutanı asteğmen olarak yaptım..

O zaman tabur olan, şimdi tugaya yükseltilen ana komutanlık binasına saldırı yapılabilmiş olması benim için ciddi şok..çünkü biz oradan 20 KM daha doğudaydık ve Pkk nın En büyük kampı zap ile mesafemiz 12 km idi ..yani biz tamponduk..Bİzi geçmeleri gerekirdi sonra ışıklı karakolunu...Bunları geçen olmadıysa.(.karakolların görüşünün kıt olduğu yerler vardır ama mayınlıdır) ilçeden destek aldıkları ihtimali de yüksek..

Sabahtan beri kendimi çok kötü hissediyorum..Onların çektiği zorlukları çok iyi biliyorum çünkü ben de yaşadım ve belki de hiç adil olmayanı, zaten hayatı zorluklarla geçen onlarca aileye hiç sönmeyecek ateş düştü..

Allah belalarını versin diyorum....diyoruz ....ama bir türlü belalarını bulduklarını görememek çok daha acı..

15 Ekimde yeni bisiklet aldım ama tüm hevesim kaçtı diyebilirim

@Kudret Kurtcebe

kudret abi bana uyar yalnız bir sıkıntım var pazar 14:30 avcılar da olmam gerekiyor çalışıyorum.buluşmayı erken bir saate yapabilirsek olur. çok memnun olurum.

@FATİH ÇOLAK

ben saat 10.00 da beşiktaştan çıkar gelirim hava güzel pazar,,,,,sen yetişirsin 14.00 e kadar saygı duruşu yapacağız anıtın önünde .....

@ugur yılmaz

Her gün içimizden birileri babasından,eşinden,oğlundan oluyor niye ???
Türkiye Cumhuriyeti içerisinde din,ırk,mezhep farkı gözetmeksizin herkes eşit hakka sahipken bu insanların istekleri ne, neden bitmiyor daha fazlasını verseniz bitecek mi? hayır...
Biz bu ülkenin sahipleri olarak, şehitlerimizin abi,abla,ana,baba,kardeşleri olarak sesimizi çıkartmazsak kim hesap soracak? kanları yerde mi kalacak ? Bu vatan bizim unutmayalım.

Allah şehitlerimizin yakınlarına sabır,kuvvet versin, başımız sağ olsun.

fatih cumartesiye alıyoruz müsait isen kamere felan çekimde olacak cengiz dostla ...23 ünde çekim var cengizin ,,daha yakınlaştırdık tarihi..sıcağı sıcağına ..

Gündem değişmeden acil organize olabilmemiz gerekiyor. En yakın tarih
22 Ekim Cumartesi
Saat: 09:00
Toplanma Yeri: Beşitaş Barbaros Bulvarı
BAYRAĞINI KAP GEL!
Etkinlik: Beşiktaş Barbaros Meydanında buluşuruz.
Bayraklarımız bisikletlere ve sırtımıza asarız.
Özellikle ana arterlerden, yoğunluk olan bölgelerden geçeriz.
Beşiktaş, Dolmabahçe den yukarı Taksim Meydanına varırız.
Taksim Meydanında şehitler için saygı duruşu.
Eylemimizi slogansız sessiz protesto gerçekleştiririz.
Mümkün olduğunca siyah giyilmesi tavsiyemizdir.
+şehitlik ziyareti

alıntı:CENGİZ YARGIÇ

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri