Scudo Sports

terör bisikletliyi hedef aldı..

Scudo
Bu haberin bisikletlilerle bir alakası yok bisiklet yolu yapacağı amacına uygun olduğu için kullanılıp eylemi için kullanmıştır. Yani terör örgütlerinin özellikle bisikletlilere karşı kin güttüğü onları bitirmeye yemin etmiş amaçları yok bazen başlık açarken saçmalıyorsunuz örgütlerin işi gücü kalmamış bisikletlilere mi kafayı takmışlar bisikletlileri bitireceğiz diye yemin mi etmiş bu adamlar. Adamların amaçları korku yaratmak insanları sindirmek bu korkuyla. Sadece ölen o insanlara yazık diyorum Allah rahmet eylesin.

40BjQ_1509495873_1162.jpg

Şu tipe bak ya.. Bunu bana verseler ve istediğini yap serbestsin deseler, ayağımın altına alıp böcek gibi ezerim. Eze eze öldürürüm, hiç acımam. Adamın sıfatından oluk oluk pislik akıyor..

• Beğen
Tepkiler: aytacaltay
Olay direkt olarak bisikletlilerle ilgili degil. Cennete gidip hurilere bir an evvel kavusmak icin sabirsizlanan bu arkadas, kamyonet ile yayalarin ve bisiklet yolunun oldugu bolgeye dalmis.
Insanlari eze eze gitmis ve bir kamyona carpip durmus.
Durunca aractan inmis ve elindeki paintball silahiyla tekbir getirerek insanlara saldirmis. New york polisi adami bacagindan yaralayarak etkisiz hale getirmis.

Arkadasimiz ozbekistanliymis. Anlamadigim olay defalarca yurtdisina cikmis olmama ve iki universite bitirmeme ragmen iki sefer Abd vizesi icin basvurdum ve ikisinde de olumlu yanit alamadim. Abd hukumeti bu adamlara nasil ve hangi kriterlere gore vize ve hatta vatandaslik veriyor? Anlamak cok guc. Yani bu adamin benden ne artisi vardi da aldin ulkene barindiriyorsun?

Bu amerikalilar hic insan sarrafi degil. Ondan sonra uuu niye patladik. Patlarsiniz tabii. Biraz kendilerini gelistirmeleri lazim artik. Bir de Allahu akbar diyerek kosan sakalli birini gorurseniz kacin oradan, ölüm yakindir cunku.

@uniteamsah
Bu kanıya nasıl mı vardım? Kamyonet kiralayıp bir lisenin yanına gitmesi ve sonra otomatik silahla çevreyi tarayarak 8 kişiyi öldürmesinden vardım?

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
ABD'de olan hic bir olaydan FBİ ve CİA'nin haberinin olmamasi imkansiz, Bu olaylari ya bizzat kendileri yapiyor yada yapilacagi zaman risk degerlendirmesi yapip (kac kisi olebilir, maddi zarar ne olabilir vs.) goz yumuyor cunku ABD ortadogudaki isgal politikasi basta kendi halki olmak uzere dunyadaki tum insanlardan tepki aliyor ABD'de bu isgalleri mesru gostermek icin "bak ortadoguda terorist var bizede saldiriyor onlari yok edecegiz" demesi gerek ve halki buna inandirmasi gerek bu yuzden bu saldirilar ya CİA operasyonu yada CİA'ni goz yumdugu operasyonlar... Dunyada ki teroristlerin maddi ve silah kaynagi istisnasiz once ABD-israil ardindan ingiltere sonrada AB... Siz hic İSİD'in, el kaide'nin ortadoguda yani basindaki ABD ussune yada israilli askerlere saldiri yaptigini gordunuz mu? Goremessiniz ama ne hikmetse ortadoguda ki teroristler gidip new york'a washingtona falan saldiriyor yersen.

@Birhan K.

"... Adamın sıfatından oluk oluk pislik akıyor.." demişsiniz. Son cümlenizdeki vardığınız yargıyı kastetmiştim.

• Beğen
Tepkiler: Bisnev99
@uniteamsah
Tamam işte, yanlış bir şey mi söylemişim? Adam kamyonu bir liseye doğru sürmüş, 8 kişiyi öldürmüş. Bence yüzünden pislik akıyor, sizce nur mu akıyor?

Geri