Scudo Sports

Termos suluk kokusu

Tepki
1
İsim
alperen
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar merhaba. ben bisikletin üstünde çok dolaştığım için bir termos suluk almak istedim sıcak birşeyler veya soğuk birşeyler içmek için suluğumun içide metal dışıda metal ama kapağı ağızlık kısmını plastikden yapmışlar içinede sıcak birşeyler koyunca acayip derecede koku yapıyor bu kokuda dolayısı ile termosun içindeki suya da geçiyor ne yaptım ne ettim bi türlü geçiremedim şu kokuyu lütfen biri bi öneri versin

Scudo
plastik ise termos olmayabilir. sıcak plastik için zararlıdır.

sadece termosun ağızlık kısmı plastik geri kalan heryer metal zaten plastik kısım koku yapıyor :)

kalitesi çok düşük bence . bende termos suluk var koku sıkıntısı çekmedim.

valla kalitesini pek anlamam bilmemde zaten hangisi kalitelidir hangisi değidir ama 25TL ye satın aldım hacmide 2 su bardağı filan

tupperware adında bir marka var ben bunun suluklarını kullanıyorum, ancak bunlar bisiklet için üretilmiş ürünler değil. koku hiç yok. Çok memnunum.

Eğer uygun ölçüde bulabilirseniz ve kapağın vidalanmasina engel olmazsa çay ocaklarinin soguk havalarda bardaklarin uzerine koyduklari metal plakadan deneyebilirsiniz @alperen5858

sizinkini deniyeceğim bi bakıyım bulursam yaparım ama dün kola aldım termosun içine koydum kapağa filanda koydum sabaha kadar buzdolabında beklettim sonra tekrar sıcak su koydum koku biraz geçmiş gibiydi

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Dikkat ederseniz en eski ve tecrübeli arkadaşlardan cevap gelmiyor böyle araştırmadan açılan konulara. Forumda, Google'de birçok bilgi var bu konu hakkında. Azıcık araştırıp ona göre konu açarsanız hem hazıra konmamış olursunuz hem de fazla beklemeden doğru bilgiye ulaşmış olursunuz :)

Geri