Scudo Sports

Termal içlik

pilot

Forum Demirbaşı
Tepki
206
İsim
mehmet coşkun uzak
Bisiklet
Focus
Bolu'da yaşıyorum. Hergün 12km işe gidip geliyorum. Toplam 25km yi buluyor. Sabahları soğuk gittikçe kendisini hissettiriyor artık. Altıma decathlondan kayak pantolon, üstüme marmot 3in1 mont ,balaklava , kışlık bisiklet eldiveni aldım. Bunları tam olarak giyiyorum ve henüz sıcaklık eksiye düşmediği halde üşüyorum. Termal içlik alsam nasıl olur? Şimdiye kadar içime nike dan aldığım koşu için bir üst var onu giyiyordum. Ne tavsiye edersiniz, lafuma 8000 termal içlik iş görür mü? Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Hocam Bolu'da 6 sene yasadım hangi güzergahlar arası kullanacaksınız? Yollar genel buzlu ve karlı oluyor

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alpaguttan karacasuya

Yeni konu açmamak için yazayım.Üstümde B'twin içlik var o idare ediyor kol kısımları haricinde.Kol ısıtıcı aldım aliexpress'ten gelecekler.Bacak ısıtıclar bugün geldi ancak biraz küçük olduklar ve katlanıyorlar falan.Kısacası altıma içlik alacağım bacak ısıtıcı yerine lakin hiçbir bilgim yok.Neler önerirsiniz acaba? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.Sorum forumdaki herkese bu arada yanlış anlaşılmasın :D

Blackspade diye bi marka var, fiyatlarıda uygun kullanılırlığıda baya memnundu herkes :) Türk markası İzmir menşeili :)

Hocam eger tayt giyiyorsaniz benimde kullandigim decathlonun ici polarli, pedi ust kalite bi tayti var.(isterseniz link atarim) İlla iclik diyorsaniz blackspade ürünlerine bakin derim. Fiyatlari uygun ve kaliteli.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
içlik kullanıyorum. antalyada olduğumdan sıcak tutuyor ama boluda yün içlik giyseniz bile soğuğu hissedebilirsiniz

• Beğen
@tuna ünüvar Çok teşekkür ederim bu sefer trolllemediğiniz için :D askılı şort giyiyorum ben normalde.Yani kısa tayt oluyor sanıyorum ki.Uzun nedense tercih etmiyoru.Blackspade'ler benim de dikkatimi çekmişti.Siparişimi geçeyim cumartesi.Ancak beden konusunda emin olamıyorum.Boyum 179 ve kilom 70.Sizce hangi beden alayım?

Eğer sorunuz icin yeni bi baslik acmis olsaydiniz trollerdim :) M beden iyidir diye tahmin ediyorum tabi bacak ve bel kalinliginiz nedir onu bilmiorum. Taytta hangi bedense onu tercih edin. Sonucta ikiside vucudu saran șeyler.

• Beğen
Bende kış başında bisikletsiz kaldığım için kışlık giysilerimi tamamlamamıştım. Fırat abi ve Tuna önerdiğine göre vardır bildikleri diye düşünüyorum. Bende L beden siparişi veriyorum. Hafta sonundan önce elime geçsinde hafta sonu pedallarken giyelim. :D

Engin dur kardesim sen verme zaten blackspade bucada üretiliyo git yerinde dene oyle al

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@tuna ünüvar sitesinde gezinirken gözüme ilişti üretim yeri o yüzden sipariş vermekten vazgeçmiştim. Begos ile evim arası mesafe zaten 10 dk anca sürer. Bedenim konusunda da emin olamadığımdan gidip almayı tercih ettim. Bakalım saati uyarsa hafta içi gitmeyi düşünüyorun. :harika:

Ben de şunu, (link) kullanıyorum.
Tavsiye edebilrim.

• Beğen
Aliexpressden satılan kışlık içi polarlı, rüzgar ve suya dayanıklı ama nefes alabilen uzun kollu bisiklet kıyafetleri rüzgarın ve hızın durumuna göre 5 ile 0 derece arası tek başına yeterli olabiliyor, ayrıca vücuda yapışan bu kıyafetler mont türü gibi performansı kısıtlamıyor, bu sıcaklıların altında ise içeri herhangi bir termal içlikle desteklendiğinde yine yeterli olabiliyor..

@emrah9700 bi örnek atabilir misiniz? benim öyle bir ürüne ihtiyacım var. termal içliğin üzerine giymeyi düşünüyorum.

@srdrmrs bey alttaki ürün gibi, yalnız alırken dikkat edilmesi gereken şey bir içinin polarlı oluşu birde ürün özelliklerinde rüzgar ve suya dayanıklı yazabilir nefes alabilen yazabilir ama kesinlikle sezon sadece kış yazacak, sonbahar ilk bahar ve kış yazıyorsa doğru ürün değildir, çünkü bu ürünü tek başınada olsa 10-15 derece üstünde giyilmiyor, sıcaktan bunaltıyor..

örnek ürün
(link)

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@emrah9700 çok teşekkürler

öncelikle konuyu dağıttıgım için kusura bakmayın.

bu ürün sizin gösterdiğiniz ile aynı mı acaba? yani kışlık ve koruması iyi midir?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Arkadaşlar (link) internet sitesi Türkiye'ye ücretsiz gönderim yapıyor hem de Fedex ile. Özellikle Castelli ürünleri diğer sitelere göre çok uygun.

Arkadaşlar malum kış
Karasal iklim sert geçiyor
İşe gidip gelmelik ve arada en fazla 1 saattlik turlar hariç blackspade içlikler yeterli midir?
yağmur kar yokken tabi
soğuğu keser mi

@mehmet roy Elbette yeterli. 2 saatlik kış gezintimde uzun kollu içlikten giydim, çok kaliteli. 54 TL idi. Blackspade kaliteli ama makinede 30 derecedeve yumuşatıcı olmadan yıkayın, ben yapmadım tüylendi :p

Geri