Scudo Sports

Temiz katlanır bisiklet

roycolt

Üye
Tepki
109
İsim
Anıl
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
merhabalar, akşam gezmeleri ve hafta sonları için kullanabileceğim temiz, az kullanılmış katlanır bisiklet arayışındayım. marka veya model pek önemli değil sadece temiz, sağlam ve az kullanılmış 2500 TL bandına kadar katlanır aramaktayım. ilgili arkadaşların buradan yahut özelden iletişime geçerler ise memnun olurum. kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Scudo
Merhabalar hocam ben de yol bisikletine geçmek için Dahon Mariner D7 katlanır bisikletimi satıyorum. Yol bisikletine olan ilgim yeni başladığı için forumda yeniyim hatta bu ilk mesajım olacak :D

Dahon Vitesse D8 modelini satın aldım, teşekkürler arkadaşlar.

Merhabalar,
Eşimle trekkig bisiklete geçiş yapmak için 2 hafta önce aldığımız Mosso Marine 21 S bisikletlerimizi satıyoruz. Fatura garantisi mevcuttur. Aldığım fiyata direkt vereceğim. iki bisiklet toplam on bin etmektedir. İsteyene detaylı fotoğraflarını iletebilirim. 0 dan farksız. Zam gelmeden değiştirmek istiyoruz.ACE204E3-2CE5-4877-9F77-A17B5CB182EE.jpeg

Merhabalar,
Eşimle trekkig bisiklete geçiş yapmak için 2 hafta önce aldığımız Mosso Marine 21 S bisikletlerimizi satıyoruz. Fatura garantisi mevcuttur. Aldığım fiyata direkt vereceğim. iki bisiklet toplam on bin etmektedir. İsteyene detaylı fotoğraflarını iletebilirim. 0 dan farksız. Zam gelmeden değiştirmek istiyoruz.288882 dosyayı görüntüle
Fiyat nedir?

Geri