Scudo Sports

Telefon tutucakları güvenli mi?

desfonA

Aktif Üye
Tepki
30
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
http://i01.i.aliimg.com/img/pb/270/011/722/722011270_212.JPG

Şu tarz birşey kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum güvenilir mi?

Bisiklet devrilse düşer mi?

Scudo
(link)

bunlara bir bak hem ufak tefek eşyalarınıda koyabilirsin içine.

benim telefon tutucu yanlardan sıkıştırtmalı. ama telefon varken bisikletle düşmediğim için bişe diyemem ama haldur huldur yerlerde düşmüyor. tabi benimkisi öyle. baştaki resimdekilerle kaldırımdan atladığımda düşecek gibi duruyor.

çok riskli.. bisikletin sallantısı çok olur, 4 tane tırnak telefonu tableti tutamaz gibi geliyor bana

bu linkte 3. numaralı resimde fazla net olmamakla beraber biraz gözüküyor benim telefon tutucum.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=139189&p=1716481#post1716481

ayriyetten 2 adet plastik kelepçe ilede gidona bağlantısını sağlamlaştırdım.

her hangi bir topraklı, taşlı, çakıllı, alçak kaldırım, yüksek kaldırım, stabilize yol vs bozuk yollarda ve titreşimlerde telefonum hiç düşmedi.

2 aydır iphone 4s imle şu tutacağı kullanıyorum.

(link)

Gayet stabil. Tam kavradığı için ne çizik ne de darbe oluşuyor. iphone 3g kalıbına göre yapılmış fakat ip4 lere de uygundur.

allahın izniyle hiçbişey olmaz.3 4 aydır kullanıyorum şu ana kadar üzmedi beni ama dandiklerinden sakın nerde ikamet ediyorudun sen yardımcı olurum istersen.

bana güvenilir gelmedi bunlar. kullanacağımı sanmıyorum.
şundan sipariş ettim: (link)
3 hafta civarı olacak, yakında gelir muhtemelen...

memnun kalmazsam da şunu deneyeceğim: (link)

tamamen kapatması hem yağmurda hem de sarsıntıda daha güvenli gibi. tek sorun telefon ısınıyor diye yazılmış yorumlar var...

Ben pek guvenikir olduklarini dusunmuyorum. Onun yerine kadroya asilan teledon zimbirtisi olan cantalar daha mantikli geliyor

normalde runtastic programı için kullanıyorum ama her ne kadar " internet veri , 3G " kapatsamda şarjı çabuk bitiyor.
bende artık bilmediğim yerlere navigasyon kullanarak gitmek için kullanıcam sadece. işim bitincede kapatıp cebime geri koycam.

zaten nexus 4 şarj canavarı hemen bitiriyo kendi kendine şarjını.

Zixtro nun gidon üzerine bağlanan telefon tutucusunu kullanıyorum. Gayet başarılı sağanak yağmurda kullandım bir damla su geçmedi tabi biraz pahalı.
bu arada gps pili bitiriyor diye gp nin battery bank ini kullanıyorum 9-10 saat asla pil sorunu olmuyor, hem 3g hem gps açık hemde ekran parlaklığı sonda iken.

@Çetin ŞAHİNÖZ

senin telefonun pili kaç amper

@Tahsin Y.

Bu tarz çantalar özellikle yaz aylarında sıkıntılı. Arkadaşta iphone 4s var, Beşiktaş - Sarıyer turumuzda telefon aşırı ısınma uyarısı vererek kapanmıştı.

@Mert C.

Geçen gün arkadaşlarımla bisiklet sürerken buna benzer bir ürün kullanıyorlardı. düşmelere, sabitlenememeye karşı gayet iyi ama denildiği gibi telefon ateş topuna dönmüştü.

@Çetin ŞAHİNÖZ

la benimki 2100 hemen bitiyo.

(link)
Yukarıdaki linkteki ürünü aldım, 4-5 aydır kullanıyorum. Kaldırım iniş çıkışlarında hız düşük olduğu için problem olmuyor. Fakat Fenerbahçe sahilde tırtıklı kesimde ((link)) bir defa 20km hızla, iki üç defada beş-on santimetre yükseklik farkı olan zemine inerken telefon düştü. Her defasında telefonun batarya arka kapak fırladı. Hatta Fenerbahçe'de telefon 7-8 metre ileri fırlamıştı.

Telefonu kırana kadar bunu kullanırım, ama sonra sanmıyorum.

Roswhellin benim telefona uygun modeli yok malesef diğer tutucularında düşürme riski var o riski göze alamam sonuçta pahalı cihazlar

Şöyle birşey almaya karar verdim sağlam gibi duruyor

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_243751_1.jpg

Geri