Scudo Sports

tektro auriga hidrolik sistem.

Elman TEMEL

Forum Bağımlısı
Tepki
858
arkadaşlar merhaba.şuan kullandığım TEKTRO AURİGA hidrolik disk fren istediğim gibi frenleme yapmıyor,yane tekeri kilitlemiyor.çevremdeki bir çok kişide deore hidrolik kaliperli ve rotorlu sistem var ve bu sistemler tam kilitleme sağlıyor.özellikle arka frenden istediğimi alamıyorum.rotorlar çok ii durumda 160 mm lik,kullanılan pedler deore'lerle aynı formda.şuan takılı pedler BARADİNE marka.sizce problem nedir?

bi kaç şık geliyor aklıma: * hidrolik yağın eksilmesi:(
* kabloların içinde hava baloncuklarının oluşması(ne kadar etkiler bilemiyorum)
* baradine'lerin deore pedlere nazaran daha zayıf olmaları.
arkadaşlar acil cvp bekliyorum sizden,çünkü bu konu çok fazla kafama takıldı son zamanlarda

Scudo
arkadaşlar bilgisi olan yokmu :S

bi ekleme daha arka frenlemeyi yaptığımda çok gürültülü titreşimle karışık bi uğultu geliyor......
tüm birleşim yerlerini kontrol ettim herhangi bi gevşelklik yok ............

aklıma bitek kablolarda boşluk olma ihtimali geliyor, piyasada ki en düşük seviye hidrolik fren bile çok rahat biçimde kilitleme yapar çünkü.. konuya tam hakim olmadığım için teknik bi yorum yapamıycam ama ;) umarım bir an önce halledersin..

@elman_temel
elman kabloların içinde baloncuk olması aşırı fazla etkiler
kablaların içinde baloncuk olması sistemin hava yaptığını gösterir
bide senin sisteme benim deorenin padleri takalım da öyle deneyelim

Lütfü abi soruna çare olmuş galiba, senin telefonu istiyordu dün. yoksa başka bişey için miydi bilemem :D

bu arada İdris tekrar mesajlarını görmek çok güzel, tekrar hoşgeldin aramıza. kartepeye yetişebilecekmisin?
elman kesin geliyorsun değil mi. 4-5 agustos için kafile listesi yapmam lazım.

frenlerı yenı mı taktınız bende elixir r kullanırken ılk zaman -lar oyle yaptı asırı tıtreme ve ugultu sonra bıraz pedler yedı rotorlar acıldı kendıne eldı cook rahat kıtleme yapar hale geldı

bende hidrolik fren düşünüyorum deore alacağım nasipse iyi bir seçim yapmam gerektiğini anladım :) bilgilendim biraz teşekkürler..

bendede aynı frenlerden var ve hiçbir problemin yok. Dozajlama çok iyi, aynı şekilde kitlemede de sorun yok.

Geri