Merhaba arkadaşlar,
Yol bisikletim ile C.tesi günü küçük bir tur atmak istedim, Türkiye'de yolların durumu malum pek iyi değil. Bu nedenle daha önceden tespit ettiğim bir yola arabayla gidip sonrasında bisiklet kullanmaya başladım fakat 20.ci km'de tekerim patladı
Küçük bir delik, yolda durup iki de bir şişire şişire geri döndüm. Hiç zevk alamadan yapmış olduğum bir tur oldu. Gerçi turda olmadı ya neyse. Eve gelip hayatımda ilk kez bisiklet tekerini kendim değiştirdim. Allahtan razı olsun youtube var. Zor bir iş değilmiş. Nasıl yapılacağını çok güzel anlatmış. Benim sorum şu, tekerin patlamasını geciktirecek, zorlaştıracak ya da benim bu c.tesi başıma gelen gibi çok küçük deliklere o anlık müdahale edebileceğim ve turuma devam etmemi sağlayacak her hangi bir yöntem, sistem ya da kit var mı ?
Teşekkürler,
Tuna
Yol bisikletim ile C.tesi günü küçük bir tur atmak istedim, Türkiye'de yolların durumu malum pek iyi değil. Bu nedenle daha önceden tespit ettiğim bir yola arabayla gidip sonrasında bisiklet kullanmaya başladım fakat 20.ci km'de tekerim patladı
Teşekkürler,
Tuna